Աղացած մսով դդմիկ. Այս համեղ նախուտեստը կզարդարի ձեր սեղանը

Աղացած մսով դդմիկ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Աղացած մսով դդմիկ. Այս համեղ նախուտեստը կզարդարի ձեր սեղանը

Աղացած մսով լցոնած դդմիկը տևական ժամանակ դասական է դարձել մեր խոհանոցում: Բայց ամենից հաճախ նման ուտեստը եփում են կաթսայում կամ ջեռոցում:

Ես առաջարկում եմ ավելի հեշտ տարբերակ տապակի մեջ:

Աղացած մսով դդմիկ

Աղացած մսով դդմիկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Դդմիկ 1 կգ
  • Տավարի կամ խոզի աղացած միս 500 գ
  • Սոխ 70 գ
  • Պղպեղ աղ՝ ըստ ճաշակի
  • Ալյուր 100 գ
  • Ձու 2 հատ

Աղացած մսով դդմիկ

Աղացած մսով դդմիկ

Աղացած մսով դդմիկ. Պատրաստման եղանակը

  1. Կարելի է աղացած միս խանութից վերցնել ձեր ճաշակով, կամ միսը տանը աղալ ցանկացած հարմար եղանակով:
  2. Աղացած մսին ավելացնել քերած սոխ, աղ ու պղպեղ, համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի, մանր կտրատած կանաչիներ:
  3. Կտրել դդմիկը լայն շրջանակներով և թեյի գդալով հանել պտղամիսը՝ թողնելով ոչ բարակ պատեր:
  4. Բանջարեղենին աղ անել, թողնել դրանք թղթե սրբիչի վրա, որպեսզի նրանք կլանեն ավելորդ հյութը:
  5. Հուշում. Կարելի է դդմիկին աղ չանել, այլ աղը խառնել ալյուրի հետ:
  6. Դդմիկի օղակները լցոնել աղացած մսով: Հարել ձվերը:
  7. Լցոնած դդմիկը թաթախել ձվի մեջ, ապա ալյուրի մեջ և տաք բուսական յուղի մեջ տապակել 3 րոպե յուրաքանչյուր կողմում:

Աղացած մսով դդմիկ

Ես նման դդմիկը մատուցում եմ սոուսով կամ վրան ցանում կտրատած սխտոր և կանաչիները:

Կարելի է նաև քերել մի երկու պճեղ սխտոր և խառնել մի փոքր ջրի հետ. այս սխտորաջուրը հատ հաճելի բույր ու կծու համ է ավելացնում:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Լցոնած կարտոֆիլ ջեռոցում

Խնդրում ենք Գնահատեք