Աղացած մսով խորտիկ. Թեթև և հագեցնող նախուտեստ

Աղացած մսով խորտիկ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Շատ պարզ և համեղ նախուտեստ մատուցելու համար պատրաստեք լավաշով և աղացած մսով խորտիկ։

Այս հեշտ պատրաստվող նախուտեստը կարող է լինել լիարժեք նախաճաշ կամ ընթրիք:

Աղացած մսով խորտիկ

Աղացած մսով խորտիկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Լավաշ 2 հատ

_Աղացած միս 300 գր

_Սոխ 1 հատ

_Ձու 2 հատ

_Աղ և համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի

_Կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի

Աղացած մսով խորտիկ

Պատրաստման եղանակը

_Վերցնել ցանկացած աղացած միս ըստ ճաշակի, համեմել մանրացված սոխով, աղով և պղպեղով, ավելացնել այլ համեմունքներ և կտրատած կանաչիներ:

_Աղացած միսը դնել լավաշի վրա և բարակ շերտով քսել ամբողջ մակերեսին։

_Ծածկել երկրորդ լավաշով, սեղմել և կտրել մասերով:

_Տապակի մեջ տաքացնել բուսայուղը։

_Ձվերը հարել աղով և այդ զանգվածի մեջ թաթախել լավաշով կտորները։

_Տաք բուսայուղով տապակել երկու կողմից և դնել մատուցման ափսեի վրա։

Աղացած մսով խորտիկ

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Լավաշով ռուլետ

Խնդրում ենք Գնահատեք