Աղացած մսով կարկանդակ. Արագ պատրաստվող համեղ ընթրիք

Աղացած մսով կարկանդակ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Աղացած մսով կարկանդակ. Արագ պատրաստվող համեղ ընթրիք

Ես համակրում եմ այն ​​կանանց, ովքեր փորձում են իրենց լավ վիճակում պահել ՝ միևնույն ժամանակ պատրաստելով ամեն տեսակի համեղություններ իրենց ամուսնու և երեխաների համար: Ես նույնպես այդ խնդիրն ունեմ: Երբեմն այնքան դժվար է դիմակայել մի կտոր տորթ կամ քաղցր բլիթ ուտելու գայթակղությանը: Վերջերս ես պատրաստեցի այս կարկանդակը և չդիմացա: Ինչպե՞ս կարելի է դիմակայել նման հրապուրիչ բույրերին:

Ես սիրում եմ այս խորտիկն իր պարզության համար: Խմորի և լցոնման հետ կապված խնդիրներ չկան: Բանջարեղենի շնորհիվ խմորեղենը հյութալի է, իսկ միսը տալիս է սննդարարություն: Հաճախ եմ վեցնում աղացած մսի խառնուրդ: Այս անգամ ես օգտագործեցի խոզի և տավարի մսերի խառնուրդ: Բայց դուք կարող եք փոխարինել ավելի դիետիկ հավի մսով: Ամեն ինչ կախված է միայն ձեր նախասիրություններից:

Աղացած մսով կարկանդակ

Աղացած մսով կարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Ձու 2 հատ
  • Կեֆիր 200 մլ
  • Արևածաղկի ձեթ 60 մլ
  • Փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ
  • Աղ 1 թեյի գդալ
  • Ցորենի ալյուր 160 գ
  • Աղացած տավարի միս 150 գ
  • Աղացած խոզի միս 150 գ
  • Գազար 1 հատ
  • Սոխ 1 հատ
  • Սմբուկ 1 հատ
  • Կանաչիներ 1 փունջ
  • Սխտորի փոշի 1 թեյի գդալ
  • Պապրիկա 1 թեյի գդալ
  • Ուրց 0,5 թեյի գդալ
  • Կարագ 20 գ
  • Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի
  • Քնջութ՝ ըստ ճաշակի

Աղացած մսով կարկանդակ

Աղացած մսով կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը

  1. Խորը ամանի մեջ խառնել ձվերը, կեֆիրը, արևածաղկի ձեթը և 0,5 թեյի գդալ աղ, խառնել: Ավելացնել փխրեցուցիչի հետ խառնած ալյուրը և նորից լավ խառնել, մինչև որ հարթ զանգված ստացվի:
  2. Մանր կտրատել սոխը, գազարը քերել նուրբ քերիչի վրա, մանրացնել կանաչիները: Լցոնն ավելի պայծառ դարձնելու համար վերցնել կես հատ կարմիր և դեղին բուլղարական պղպեղներ և կտրել խորանարդաձև:
  3. Բոլոր բաղադրիչները խառնել աղացած մսի հետ, ավելացնել համեմունքներն ու աղն` ըստ ճաշակի: 24 սմ տրամագծով ձևամանը բուսական յուղով յուղել:
  4. Լցնել խմորի կեսը և հավասարապես տարածել: Դնել միջուկը և ծածկել մնացած խմորով:
  5. Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճանով և կարկանդակը թխել 40 րոպե: Կարկանդակը հանելուն պես անմիջապես յուղել դրանք կարագով և վրան ցանել քնջութի սերմեր:

Աղացած մսով կարկանդակ

Աղացած մսով կարկանդակը պատրաստ է: Այն կդառնա ձեր փրկօղակը, երբ եփելու համար քիչ ժամանակ կա, կամ դուք ուղղակի շատ հոգնած եք: Մի կտոր անուշահոտ խմորեղեն մի բաժակ թեյով արագ կհագեցնի ձեր սովը: Նույնիսկ անսպասելի հյուրերին կարելի է պատվել այս կարկանդակով: Պարզ ու ճաշակով ուտեստ:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Կարկանդակ Քիշ Լորեն

Խնդրում ենք Գնահատեք