Աղացած մսով մակարոն. Տոմատի սոուսով պատրաստված համեղ ընթրիք

Աղացած մսով մակարոն ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ես խորհուրդ եմ տալիս ձեզ այսօր հյուրասիրել ձեր ընտանիքին աղացած մսով մակարոն: Նկատե՞լ եք, որ մակարոնով եփած աղացած միսը հաճախ չոր է ստացվում:

Թավայի մեջ համով նման բան պատրաստելու համար ուշադրություն դարձրեք տոմատի սոուսին, աղացած մսով մակարոնեղենն ուղղակի հիանալի կստացվի:

Աղացած մսով մակարոն

Աղացած մսով մակարոն. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Սոխ 1 հատ

_Բուլղարական պղպեղ 1 հատ

_Տավարի միս 450 գր

_Սխտոր 1 պճեղ

_Տոմատի սոուս 450 մլ

_Լոլիկ 5 հատ

_Մսի արգանակ 235 մլ

_Ձիթապտղի յուղ 1 ճաշի գդալ

_Իտալական համեմունքներ 1 ճաշի գդալ

_Դափնու տերև 1-2 հատ

_Մակարոն 200 գ

_Չեդեր պանիր 100 գ

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի

_Պապրիկա՝ ըստ ճաշակի

_Մաղադանոս՝ ըստ ճաշակի

Աղացած մսով մակարոն

Աղացած մսով մակարոն

Աղացած մսով մակարոն. Պատրաստման եղանակը

_Մաքրել և կտրատել մի մեծ սոխ փոքր խորանարդներով: Կանաչ բուլղարական պղպեղը մաքրել սերմերից և կտրել միջուկը նույն չափի փոքր խորանարդներով:

_Սոխը և պղպեղը տապակել տաք յուղի մեջ՝ մինչև փափկի: Տավարի միսը լցնել տապակի մեջ:

_Համեմել աղով և պղպեղով, ավելացնել պապրիկան և խառնել:

_Մակարոնեղենն ու աղացած միսը տոմատի սոուսի մեջ տապակել, 3-4 րոպե անց թավայի մեջ ավելացնել քերած սխտորը:

_Տապակել աղացած միսը՝ մինչև փափկելը: Այնուհետև հեռացնել յուղը: Լոլիկի սոուսը լցնել տապակի մեջ աղացած մսի վրա:

_Այնտեղ լցնել տոմատի խյուսը և մսի արգանակը: Տապակի մեջ ավելացնել դափնու տերևներ և իտալական համեմունքներ:

_Տաքացնել զանգվածը, այնուհետև մակարոնը լցնել դրա մեջ, եփել մինչև փափկելը: Սովորաբար դա տևում է մոտ 20 րոպե:

_Այդ ընթացքում չեդերը կամ որևէ այլ կոշտ պանիր քերել խոշոր քերիչով: Մաղադանոսը մանրացնել և պատրաստման վերջում՝ պանիրն ու կանաչիները տապակի մեջ լցնել:

_Խառնել և թողնել մեկ րոպե: Մատուցել տաք վիճակում:

Աղացած մսով մակարոն

Այս բաղադրատոմսի համաձայն տոմատի սոուսով աղացած մսով մակարոնեղենը շատ հյութալի և սննդարար է ստացվում:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Վերմիշելով փլավ

Խնդրում ենք Գնահատեք