Աղացած մսով և դդմիկով լազանիա. Անուշահամ, հյութեղ, հագեցնող ուտեստ պատրաստելու իսկական ժամանակն է:
Երիտասարդ դդմիկը արդեն ամենուր է: Որպես կանոն, հյութալի, բավարարող և շատ քնքուշ ուտեստները պատրաստվում են բանջարեղեններից, որոնք շատ են սիրում բոլորը: Այսօր մենք կներկայացնենք, թե ինչպես պատրաստել բանջարեղենային լազանիա աղացած մսով:
Այս ընթրիքը պատրաստվում է արագ, համեղ և միշտ հաջող է ստացվում: Դդմիկը նրան տալիս է հյութեղություն, և միևնույն ժամանակ յուրահատուկ համն ու հյուսվածքն ապահովում:
Ճաշատեսակը բավականաչափ բազմակողմանի է, կարող եք այն հարմարեցնել ձեր ճաշակին: Կարող եք օգտագործել ցանկացած աղացած միս, բայց պանիրներից ավելի լավ է ընտրել մոցարելա, որը ստանում է ոսկե կեղևով:
Содержание
Աղացած մսով և դդմիկով լազանիա. Բաղադրությունը
- Դդմիկ 2 հատ
- Արեւածաղկի ձեթ 4 ճաշի գդալ
- Սխտոր 3 պճեղ
- Սոխ 1,5 հատ
- Լոլիկ 150 գ
- Կանաչի ըստ ճաշակի
- Աղ ըստ ճաշակի
- Պղպեղ (աղացած) ըստ ճաշակի
- Կոշտ պանիր 200 գ
- Չերի լոլիկներ ըստ ճաշակի
Աղացած մսով և դդմիկով լազանիա. Պատրաստման եղանակը
- Սոխը կտրատել: Մաքրել, մանրացնել և տապակել սխտորը մի քանի ճաշի գդալ արևածաղկի յուղի մեջ ընդամենը մի քանի վայրկյան: Դրանից հետո սոխը ավելացնել սխտորին և տապակել մինչև ոսկե դարչնագույնը:
- Աղացած միսը սոխին ավելացրեք և տապակել այն միջին ջերմության վրա, մինչև գրեթե պատրաստ լինի: Մինչդեռ միսը շոգեխաշվում է, կտրել դդմիկը բարակ շերտերով, խառնել 2 ճաշի գդալ արեւածաղկի ձեթը եւ տապակել չոր տապակի մեջ, մինչեւ թեթեւ դարչնագույն դառնա:
- Մանր կտրատել լոլիկը կամ նույնիսկ քերել խոշոր քերիչով: Ավելացնել աղացած մսին և եփել ևս երկու րոպե: Ապա աղը և պղպեղը ավելացնել ըստ համտեսի, ավելացնել մաղադանոս կամ այլ կանաչի:
- Հավաքել ջեռեփուկը. Առաջին շերտով լցնել դդմիկ, ապա աղացած մսի կեսը, կրկին դդմիկը և քերած պանրի մի մասը: Դրանից հետո կրկին աղացած միս, դդմմիկ և պանիր: Վերեւում ավելացնել մի քանի շերտ լոլիկ:
- Թխել ջեռոցում 20 րոպե 180 աստիճանի տակ:
Աղացած մսով և դդմիկով լազանիան պատրաստ է:
Բարի ախորժակ: