Աղացած մսով և լոլիկով ջեռեփուկ. Եվս մեկ պարզ, մատչելի բաղադրատոմս, որով կպատրաստեք համեղ ուտեստ ամենօրյա ընթրիքի համար: Լոլիկը դրան կավելացնի լրացուցիչ հյութեղություն, համ և նրբությություն:
Բոլոր բաղադրիչները հիանալի կերպով զուգորդվում են միմյանց հետ: Դուք ավելի լավ չեք պատկերացնի: Խորհուրդ եմ տալիս:
Содержание
Աղացած մսով և լոլիկով ջեռեփուկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Խաշած կարտոֆիլ — 800 գ
- Աղացած միս — 500 գ
- Միջին չափի լոլիկ — 3 հատ
- Թթվասեր — 350 գ
- Բուսական յուղ — 2 ճաշի գդալ
- Քերած մոցարելլա — 100 գ
- Աղ, պղպեղ` ըստ ճաշակի
- Թարմ սուսամբար — ճաշի գդալ
- Սուսամբարի տերևներ՝ ըստ ցանկության
Աղացած մսով և լոլիկով ջեռեփուկ. Պատրաստման եղանակը
- Կարտոֆիլը կեղևով եփել մինչև փափկի: Այն ջրից հանել, ամբողջովին հովացնել, մաքրել, կտրել շրջանակներով:
- Լվանալ լոլիկները, չորացնել դրանք: Կտրեք միջուկի մասը, որտեղից աճում էր ցողունը: Լոլիկները կտրեք միջին հաստության օղակներով:
- Թավայի մեջ լցնել մի փոքր ձիթապտղի յուղ, տաքացնել այն: Աղացած միսը լցնել դրա վրա, աղ, պղպեղ անել ըստ ճաշակի: Տապակել մինչև գույնը բացվի: Միսը պետք չէ շատ տապակել: Այն պետք է հյութեղ մնա:
- Ջեռոցի տապակը յուղել փոքր քանակությամբ բուսական յուղով: Շարել ներքևում կարտոֆիլը, մի փոքր իրար վրա դնելով: Կարտոֆիլի վրա դնել աղացած միսը, տարածել այն հավասարաչափ:
- Լցնել թթվասերը: Ցանել մանրացված սուսամբար: Այժմ շարել լոլիկի շերտերը: Վրան ցանել քերած պանիր:
- Տապակը դնել ջեռոցը, որը նախապես տաքացված է մինչև 180 աստիճան: Պետք չէ երկար ժամանակ թխել: Ի վերջո, բոլոր բաղադրիչները արդեն պատրաստ են օգտագործման համար:
Ուստի ընդամենը ուտեստը կարմրացրեք այնպես, որ այն ծածկվի ախորժելի կեղևով, մոտ 15 րոպե: Մատուցելիս զարդարել սուսամբարի թարմ տերևներով:
Աղացած մսով և լոլիկով ջեռեփուկը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Համեղ ջեռեփուկ