Աղացած մսով և լոլիկով ջեռեփուկ. Եվս մեկ պարզ, մատչելի բաղադրատոմս

Աղացած մսով և լոլիկով ջեռեփուկ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Աղացած մսով և լոլիկով ջեռեփուկ. Եվս մեկ պարզ, մատչելի բաղադրատոմս, որով կպատրաստեք համեղ ուտեստ ամենօրյա ընթրիքի համար: Լոլիկը դրան կավելացնի լրացուցիչ հյութեղություն, համ և նրբությություն:

Բոլոր բաղադրիչները հիանալի կերպով զուգորդվում են միմյանց հետ: Դուք ավելի լավ չեք պատկերացնի: Խորհուրդ եմ տալիս:

Աղացած մսով և լոլիկով ջեռեփուկ

Աղացած մսով և լոլիկով ջեռեփուկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Խաշած կարտոֆիլ — 800 գ
  • Աղացած միս — 500 գ
  • Միջին չափի լոլիկ — 3 հատ
  • Թթվասեր — 350 գ
  • Բուսական յուղ — 2 ճաշի գդալ
  • Քերած մոցարելլա — 100 գ
  • Աղ, պղպեղ` ըստ ճաշակի
  • Թարմ սուսամբար — ճաշի գդալ
  • Սուսամբարի տերևներ՝ ըստ ցանկության

Աղացած մսով և լոլիկով ջեռեփուկ

Աղացած մսով և լոլիկով ջեռեփուկ. Պատրաստման եղանակը

  1. Կարտոֆիլը կեղևով եփել մինչև փափկի: Այն ջրից հանել, ամբողջովին հովացնել, մաքրել, կտրել շրջանակներով:
  2. Լվանալ լոլիկները, չորացնել դրանք: Կտրեք միջուկի մասը, որտեղից աճում էր ցողունը: Լոլիկները կտրեք միջին հաստության օղակներով:
  3. Թավայի մեջ լցնել մի փոքր ձիթապտղի յուղ, տաքացնել այն: Աղացած միսը լցնել դրա վրա, աղ, պղպեղ անել ըստ ճաշակի: Տապակել մինչև գույնը բացվի: Միսը պետք չէ շատ տապակել: Այն պետք է հյութեղ մնա:
  4. Ջեռոցի տապակը յուղել փոքր քանակությամբ բուսական յուղով: Շարել ներքևում կարտոֆիլը, մի փոքր իրար վրա դնելով: Կարտոֆիլի վրա դնել աղացած միսը, տարածել այն հավասարաչափ:
  5. Լցնել թթվասերը: Ցանել մանրացված սուսամբար: Այժմ շարել լոլիկի շերտերը: Վրան ցանել քերած պանիր:
  6. Տապակը դնել ջեռոցը, որը նախապես տաքացված է մինչև 180 աստիճան: Պետք չէ երկար ժամանակ թխել: Ի վերջո, բոլոր բաղադրիչները արդեն պատրաստ են օգտագործման համար:

Աղացած մսով և լոլիկով ջեռեփուկ

Ուստի ընդամենը ուտեստը կարմրացրեք այնպես, որ այն ծածկվի ախորժելի կեղևով, մոտ 15 րոպե: Մատուցելիս զարդարել սուսամբարի թարմ տերևներով:

Աղացած մսով և լոլիկով ջեռեփուկը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Համեղ ջեռեփուկ

Խնդրում ենք Գնահատեք