Աղացած մսով և ձվով կոտլետներ. Գեղեցիկ և շատ ախորժելի ուտեստը հեշտ արագ և աներևակայելի համեղ է ստացվում:
Պատրաստեք այս հեշտ, արագ և աներևակայելի համեղ ուտեստն ամբողջ ընտանիքի համար: Պարզ և արագ աղացած տավարի և ձվի բաղադրատոմս, որը կհավանեն բոլորը:
Եփեք հաճույքով և սիրով:
Աղացած մսով և ձվով կոտլետներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
— ցանկացած աղացած միս 800 գ
— ձու 7 հատ
— սոխ 1 հատ
— սխտոր 4 պճեղ
— բոքոն 4 — 5 հատ
— կոշտ պանիր 150 գ
— աղ, մայոնեզ, համեմունքներ աղացած մսի համար
— չորացրած սոխ 1 թեյի գդալ
Աղացած մսով և ձվով կոտլետներ. Պատրաստման եղանակը
_ Բոքոնը թրջել ջրի մեջ, ապա քամել ու խառնել աղացած մսի հետ։
_ Աղացած միսը համեմել քերած սոխով, աղ ու պղպեղով, համեմունքներով, ճզմած սխտոր, չորացրած սոխ և զանգվածը լավ խառնել։
_ Ջեռոցի տապակը յուղել բուսական յուղով։
_ Աղացած միսը մաս-մաս վերցնել, գնդիկներ անել, դնել տապակի վրա, մեջտեղում փոսիկ անել և կողքերը ձևավորել։
_ Ստացված փոսիկի մեջ կոտրել 1 ձուն, աղ ու պղպեղ անել, եզրով քամել մայոնեզը և ձվերի վրա խոշոր քերիչով քերած պանիր ցանում։ Եթե դուք չեք սիրում պանրի կեղև, ապա մի ցանեք:
_ Ջեռոցը տաքացնել 170 աստիճանով և թխել 45-50 րոպե։
Կարելի է մանր կտրատած կանաչի ավելացնել աղացած մսին կամ ձվի վրա ցանել, իսկ հետո վրան քերած պանիր ցանել։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Տնական կոտլետներով չիզբուրգեր