Աղացած մսով և ձվով կոտլետներ. Եթե ​​դուք փորձել եք այս բաղադրատոմսը կհավանեք ու կշարունակեք այն կրկին ու կրկին պատրաստել

Աղացած մսով և ձվով կոտլետներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Աղացած մսով և ձվով կոտլետներ. Գեղեցիկ և շատ ախորժելի ուտեստը հեշտ արագ և աներևակայելի համեղ է ստացվում:

Պատրաստեք այս հեշտ, արագ և աներևակայելի համեղ ուտեստն ամբողջ ընտանիքի համար:  Պարզ և արագ աղացած տավարի և ձվի բաղադրատոմս, որը կհավանեն բոլորը:

Եփեք հաճույքով և սիրով:

Աղացած մսով և ձվով կոտլետներ

Աղացած մսով և ձվով կոտլետներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

— ցանկացած աղացած միս 800 գ

— ձու 7 հատ

— սոխ 1 հատ

— սխտոր 4 պճեղ

— բոքոն 4 — 5 հատ

— կոշտ պանիր 150 գ

— աղ, մայոնեզ, համեմունքներ աղացած մսի համար

— չորացրած սոխ 1 թեյի գդալ

Աղացած մսով և ձվով կոտլետներ

Աղացած մսով և ձվով կոտլետներ. Պատրաստման եղանակը

_ Բոքոնը թրջել ջրի մեջ, ապա քամել ու խառնել աղացած մսի հետ։

_ Աղացած միսը համեմել քերած սոխով, աղ ու պղպեղով, համեմունքներով, ճզմած սխտոր, չորացրած սոխ և զանգվածը լավ խառնել։

_ Ջեռոցի տապակը յուղել բուսական յուղով։

_ Աղացած միսը մաս-մաս վերցնել, գնդիկներ անել, դնել տապակի վրա, մեջտեղում փոսիկ անել և կողքերը ձևավորել։

_ Ստացված փոսիկի մեջ կոտրել 1 ձուն, աղ ու պղպեղ անել, եզրով քամել մայոնեզը և ձվերի վրա խոշոր քերիչով քերած պանիր ​​ցանում։ Եթե ​​դուք չեք սիրում պանրի կեղև, ապա մի ցանեք:

_ Ջեռոցը տաքացնել 170 աստիճանով և թխել 45-50 րոպե։

Աղացած մսով և ձվով կոտլետներ

Կարելի է մանր կտրատած կանաչի ավելացնել աղացած մսին ​​կամ ձվի վրա ցանել, իսկ հետո վրան քերած պանիր ցանել։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տնական կոտլետներով չիզբուրգեր

Խնդրում ենք Գնահատեք