Աջարական խաչապուրի. Խաչապուրին պանրով և խմորով ամենահամեղ ուտեստն է: Ես առաջարկում եմ աջարական խաչապուրին պատրաստել արագ եղանակով, դրա համար պետք է վերցնել պատրաստի շերտավոր խմոր:
Դուք չեք պատկերացնի, որ ամեն ինչ այսքան պարզ է, բայց արդյունքն անպայման կզարմացնի ձեզ:
Աջարական խաչապուրի. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Պատրաստ խմորիչով խմոր — 500 գ
_Սուլուգունի — 250 գ
_Հավի ձու — 4 հատ
_Հավի ձու (քսելու համար) — 1 հատ
Աջարական խաչապուրի. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
_Քերել պանիրը:
_Խմորը գրտնակել և դրանով ձևավորել նավակները, ինչպես լուսանկարում: Չափը կարող եք ընտրել ինքներդ ձեր ուզածով: Ի վերջո, մենք պատրաստում ենք մեր սիրելիների համար:
_Մեջը լցնել քերած պանիրը, հարել ձուն և դրանով քսել խմորի եզրերը:
_Դնել խաչապուրին 30 րոպե 200 °C տաքացրած ջեռոցում: Հանել ոսկեգունած նավակները, յուրաքանչյուրի կենտրոնում 1 հատ ձու կոտրել, թեթևակի աղ անել և կրկին դնել ջեռոցում:
_Հենց սպիտակուցը սպիտակի՝ անմիջապես հանեք այն, այդ դեպքում դեղնուցը ջրալի կլինի:
_Եթե դա ձեր ճաշակին չի համապատասխանում, կարող եք թխել ձվերը, մինչև դեղնուցը նույնպես լիովին պատրաստվի:
_Մատուցել ափսեի վրա՝ վրան դնելով մի կտոր կարագ:
Համեղ խաչապուրին պատրաստ է: Սա շատ համեղ է, անպայման փորձեք:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Խաչապուրի թավայի մեջ