Առանց մսի կոտլետներ. Մսային սննդակարգից հետո այս ախորժելի ուտեստն օգտակար ընդմիջում կլինի օրգանիզմի համար

Առանց մսի կոտլետներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Առանց մսի կոտլետներ տապակելու համար մեզ պետք կլինի բրինձ և կարտոֆիլ: Կարող ենք պատրաստել նաև համեղ սոուս և նույնիսկ մսակերները հաճույքով կվայելեն այս կոտլետները:

Պատրաստեք այսպիսի հիանալի ոսկեգույն կոտլետներ՝ ձեր ընտանիքին համեղ և հագեցնող ուտեստով հաճույք պատճառելու համար։ Համոզված եմ, որ դուք սրանից մի քանի անգամ կտապակեք սարը:

Այս կոտլետները մատուցում եմ սնկով սոուսով, որը հիանալի համադրվում է բրնձի և կարտոֆիլի հետ։ Պարզապես եփեք բաղադրիչները և սկսեք տապակել։ Ընտրեք համեմունքներ ըստ ձեր ճաշակի։

Առանց մսի կոտլետներ

Առանց մսի կոտլետներ. Բաղադրիչներ

_ Բրինձ 1 բաժակ

_ Կարտոֆիլ 2 հատ

_ Սոխ 1 հատ

_ Գազար 1 հատ

_ Ձու 1 հատ

_ Աղ՝ ըստ ճաշակի

_ Սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

_ Օրեգանո՝ ըստ ճաշակի

_ Շամպինիոններ 250 գ

_ Կարագ 1 ճաշի գդալ

_ Ցորենի ալյուր 1 ճաշի գդալ

_ Սերուցք 300 մլ

_ Արևածաղկի ձեթ՝ ըստ ճաշակի

Առանց մսի կոտլետներ

Առանց մսի կոտլետներ. Պատրաստման եղանակը

_ Լվացեք և աղ արած ջրի մեջ խաշել բրինձը մինչև փափկի:

_ Կարտոֆիլը մաքրել, կտրատել, ծածկել ջրով, աղ անել և եփել մինչև փափկի, դրանից հետո տրորել խյուսի նման:

_ Սոխը խորանարդիկներով կտրատել և տապակել արևածաղկի ձեթով տաքացրած տապակի մեջ մինչև ոսկեգույն դառնալը։

_ Գազարը մանր քերիչով քերիչով անցկացնել ու ավելացնել սոխին, տապակել մինչև փափկի:

_ Մի ամանի մեջ լցնել բրինձը, կարտոֆիլի պյուրեն, տապակած բանջարեղենը, ձուն, աղը, պղպեղը և օրեգանոն։ Բոլոր բաղադրիչները լավ խառնել։

_ Ստացված խառնուրդից կոտլետներ ձևավորել և տապակել յուղով տաքացրած թավայի մեջ, մինչև երկու կողմից ոսկե դարչնագույն լինի։

_ Կտրել սունկը փոքր խորանարդիկներով, տապակել հալած կարագով տապակի մեջ։

_ Ալյուրը լցնել տապակի մեջ, խառնել։ Այնուհետև լցնել սերուցքը և եփել սոուսը՝ խառնելով, 10 րոպե։ Աղ անել ըստ ճաշակի:

Առանց մսի կոտլետներ

Այս առանց մսի կոլոլակները զարմանալիորեն արագ և հեշտ են պատրաստվում: Դուք գլուխ կհանեք նույնիսկ ծանրաբեռնված օրվա վերջում։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ոսպով բրնձով փլավ

Առանց մսի, բայց շատ հագեցնող

Խնդրում ենք Գնահատեք