Արագ կարկանդակներ. Փոխեք միջուկը և ստացեք տարբեր համեր

Արագ կարկանդակներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Այս արագ կարկանդակները կարող եք պատրաստել րոպեների ընթացքում։ Դուք ունեք ազատ հնարավորություն լցոնումների հարցում փորձարկումներ անել և բոլորովին նոր համեր ստանալու համար։

Մածունով խմորն ամենաբազմակողմանի և շահեկան տարբերակն է, որի հետ համադրվում են տարբեր միջուկներ։ Անպայման փորձեք, ստացեք ձեր սեփական տարբերակը:

Արագ կարկանդակներ

Արագ կարկանդակներ. Հարկավոր են հետևյալ բաղադրիչները

_ մածուն 350 գ

_ ձու 1 հատ

_ աղ

_ սոդա 1 թեյի գդալ

_ բուսական յուղ 1 թեյի գդալ

_ ալյուր մոտ 220 գ

_ ապխտած նրբերշիկ 2 հատ

_ խաշած ձու 2 հատ

_ մոցարելլա 100 գ

_ կանաչ սոխ կես փունջ

_ մաղադանոս կես փունջ

Արագ կարկանդակներ

Արագ կարկանդակներ. Պատրաստման եղանակը

_ Մածունն ու այլ մթերքները ավելի լավ է նախապես սառնարանից հանել, որպեսզի սենյակային ջերմաստիճան ստանան, նույն ջերմության լինեն։

_ Մածունը խառնել ձվի, աղի հետ և հարել զանգվածը հարիչով։

_ Մաղած ալյուրը լցնել մասերով, ավելացնել սոդան, հունցել խմորը։ Զանգվածը պետք է լինի բավականաչափ թանձր, այնպես որ կարող եք մի քիչ ալյուր ավելացնել, եթե ձեր զանգվածը ջրիկ է։

_ Քերել նրբերշիկ, պանիր և խաշած ձու՝ խոշոր քերիչով, կանաչին մանր կտրատել և խառնել խմորի հետ։ Կարող եք նաև ավելացնել անուշաբույր կանաչիներ, պապրիկա և այլ համեմունքներ ըստ ճաշակի:

_ Խմորը տեղափոխել տոպրակի մեջ, կտրել մի անկյունը և ձողիկների տեսքով  կարկանդակները սեղմել տապակի մեջ տաքացրած բուսական յուղի մեջ։

_ Տապակել կարկանդակները թույլ կրակի վրա մինչև ոսկե դարչնագույնը:

Արագ կարկանդակներ

Ահա այնպիսի համեղ, փափուկ և նուրբ կարկանդակներ են ստացվում, որոնք կպատրաստեք 30 րոպեում նախաճաշի կամ ընթրիքի համար:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ընտիր պեռաշկի

Խնդրում ենք Գնահատեք