Արագ կարկանդակ լավաշով, սնկով և հավով. Անչափ դյուրամարս ուտեստ
Այս բաղադրատոմսն իսկապես օգնեց ինձ, երբ հարազատների ժամանմանը մեկ ժամ էր մնացել, իսկ տաք ուտեստ չկար: Լավաշով կարկանդակը՝ սնկով և հավով ստացվում է աներևակայելի անուշաբույր, հագեցնող և համեղ: Ի դեպ, նույնիսկ տոնական սեղանի վրա այս հյուրասիրությունը արժանավայել տեսք կունենա:
Լավաշով կարկանդակը հաճախ անվանում են նաև «Ա Լյա Ժյուլյեն», քանի որ համը մի փոքր նման է ֆրանսիական ուտեստին: Դա իհարկե սնկերի, սերուցքային սոուսի և պանրի շնորհիվ է:
Ես կիսվում եմ ձեզ հետ այս փորձված բաղադրատոմսով:
Содержание
Արագ կարկանդակ լավաշով, սնկով և հավով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Լավաշ 1 հատ
- Շամպինիոն 400 գ
- Հավի փափկամիս 400 գ
- Սոխ 1 հատ
- Սերուցք 300 մլ
- Բրինձ 80 գ
- Կոշտ պանիր 150 գ
- Լոլիկ 1 հատ
- Ցորենի ալյուր 2 ճաշի գդալ
- Ձու 2 հատ
- Արևածաղկի ձեթ՝ ըստ ճաշակի
- Սխտորի փոշի՝ ըստ ճաշակի
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
- Ռեհան՝ ըստ ճաշակի
Արագ կարկանդակ լավաշով, սնկով և հավով. Պատրաստման եղանակը
- Եփել բրինձը: Տապակի մեջ տաքացնել բուսական յուղը և մանրացնել սոխը: Ավելացնել փոքր խորանարդներով կտրատված հավի փափկամիսը, իսկ հետո՝ կտրատած սունկը:
- Տապակել բաղադրիչները և դրանց վրա լցնել 100 մլ սերուցք, աղ, ցանել ռեհանով և խառնել: Մթերքի եփվելուց հետո խաշած բրինձը դրան ավելացնել և խառնել:
- Մնացած սերուցքին հետ խառնել ալյուր, ձվերը, աղ, սխտորի փոշի և ռեհան:
- Ջեռոցի տապակը յուղել, մեջը դնել լավաշի մի կտոր, վրան լցնել հավի և սնկի միջուկ, վրան ցանել քերած պանիր:
- Կրկնել շերտերն այս հերթականությամբ, քանի դեռ չեք սպառել բաղադրիչները: Լավաշի վերջին շերտի վրա դնել լոլիկի կտորներ և ծածկել սերուցքային սոուսով: Վրան ցանել քերած պանիր:
- 30 րոպեով տապակը դնել ջեռոցում 180 °C ջերմաստիճանում:
Արագ կարկանդակը լավաշով, սնկով և հավով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Լավաշով ռուլետ