Արագ չեբուրեկներ. Այս խորտիկը պարզապես հիանալի է

Արագ չեբուրեկներ ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Արագ չեբուրեկներ պատրաստենք տավարի աղացած մսով: Այս դեպքում խմորի փոխարեն կօգտագործենք բարակ լավաշ։

Ամեն ինչ պատրաստվում է անչափ արագ, իսկ խորտիկը պարզապես հիանալի է ստացվում:

Արագ չեբուրեկներ

Արագ չեբուրեկներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Տավարի աղացած միս 350 գր

_Սոխ 2 հատ

_Աղ, պղպեղ, համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի

_Բարակ լավաշ՝ ըստ ճաշակի

_Կանաչիներ և կանաչ սոխ՝ ըստ ճաշակի

_Մոցարելլա 150 գր

_Ձու 2 հատ

_Ալյուր 60 գր

_Կաթ 40 գր

Արագ չեբուրեկներ

Արագ չեբուրեկներ. Պատրաստման եղանակը

_Լավաշը կտրատել ուղղանկյուններով, այնպես, որ հետո միջուկը քսելուց հետո հնարավոր լինի խողովակաձև և կողքերը ծալելով փաթաթել:

_Սոխը մանր կտրատել և խառնել աղացած մսի հետ, համեմել աղով, պղպեղով և այլ համեմունքներով, որոնք օգտագործվում են աղացած մսի համար։

_Լավաշին քսել աղացած մսով բարակ շերտ, ցանել մանր կտրատած կանաչ սոխ և կանաչիներ, ցանել քերած պանիր ​​և փաթաթել՝ եզրերը ամրացնելով:

Հուշում. Եթե դուք չունեք մոցարելլա, վերցրեք ցանկացած կոշտ պանիր և նույնիսկ հալած պանիրն է լավ:

_Խմորի համար ձուն հարել կաթի և ալյուրի հետ, համեմել աղով և պղպեղով՝ ըստ ճաշակի։

_Յուրաքանչյուր ռուլետ թաթախել խմորի մեջ և բոլոր կողմերից տապակել բուսայուղով՝ մինչև ոսկե դարչնագույնը:

Արագ չեբուրեկներ

Այս նախուտեստը հիանալի համադրվում է կծու սոուսների, թարմ բանջարեղենի աղցանների հետ և հարմար է որպես կողմնակի ուտեստների կամ տարբեր ձկան ու մսային ուտեստների հավելում։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ծույլ Լազանյա լավաշով

Խնդրում ենք Գնահատեք