Բուլկի նախուտեստ. Այս համեղ ուտեստը կարող է դառնալ ձեր ամենօրյա սեղանի բաղկացուցիչը

բուլկի նախուտեստ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Բուլկի նախուտեստ. Այս համեղ ուտեստը կարող է դառնալ ձեր ամենօրյա սեղանի բաղկացուցիչը:

Բուլկիները միշտ համեղ են, շատ նուրբ և շատ բուրավետ: Այսօր մենք առաջարկում ենք ձեզ կաթնաշոռով և պանրով համեմունքների բաղադրատոմսեր:

Նրանք կարող են կատարելապես փոխարինել հացը, նրանք հարմար են ճաշի ժամանակ հացի փոխարեն կամ պարզապես մատուցել որպես հագեցնող խորտիկ:

բուլկի նախուտեստ

Բուլկի նախուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ.

  • Ալյուր — 250 գ
  • Խմորիչ — 4 գ
  • Շաքար — 1/2 ճաշի գդալ
  • Աղ — 1/2 թեյի գդալ
  • Կաթ — 125 մլ
  • Բուսական յուղ — 50 մլ
  • Կաթնաշոռ — 150 գ
  • Սամիթ — 4 ճյուղ
  • Սխտոր — 3 պճեղ
  • Աղ — 1/4 թեյի գդալ
  • Պղպեղ — 1/4 թեյի գդալ
  • Պանիր — 80 գ
  • Ձու — 1 հատ

բուլկի նախուտեստ

Բուլկի նախուտեստ. Քայլ առ քայլ պատրաստման եղանակը.

  1. Սկսենք խմորից: Դա անելու համար խառնել ալյուրը, խմորիչը, շաքարավազը և աղը: Ավելացնել կաթն ու բուսական յուղը և հունցել խմորը: Թողեք, որ այն մնա 1 ժամ:
  2. Այդ ընթացքում դուք կարող եք պատրաստել լցոնը: Դա անելու համար խառնել կաթնաշոռը, պանիրը, սամիթը, սխտորը, աղը, պղպեղը և ձուն:
  3. Խմորը բաժանել 15 մասի և յուրաքանչյուր հատվածը գրտնակել շրջանակի տեսքով:
  4. Կենտրոնում դնել լցոնը և միացնել խմորի հակառակ եզրերը: Դրանից հետո միացրեք կողայինները, այնպես, որպեսզի 4 եզրեր ստացվեն: Այժմ երկու եզրերը միացնել իրար, այնպես, որ նավակի նման տեսք ստացվի:
  5. Այժմ դրանց վրա քսել հարած ձու և թխել 25 րոպե 180 °C ջերմաստիճանում:

բուլկի նախուտեստ

Բուլկի նախուտեստը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Նուրբ խմորով կարկանդակ 

Խնդրում ենք Գնահատեք