Բուլկի նախուտեստ. Այս համեղ ուտեստը կարող է դառնալ ձեր ամենօրյա սեղանի բաղկացուցիչը:
Բուլկիները միշտ համեղ են, շատ նուրբ և շատ բուրավետ: Այսօր մենք առաջարկում ենք ձեզ կաթնաշոռով և պանրով համեմունքների բաղադրատոմսեր:
Նրանք կարող են կատարելապես փոխարինել հացը, նրանք հարմար են ճաշի ժամանակ հացի փոխարեն կամ պարզապես մատուցել որպես հագեցնող խորտիկ:
Содержание
Բուլկի նախուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ.
- Ալյուր — 250 գ
- Խմորիչ — 4 գ
- Շաքար — 1/2 ճաշի գդալ
- Աղ — 1/2 թեյի գդալ
- Կաթ — 125 մլ
- Բուսական յուղ — 50 մլ
- Կաթնաշոռ — 150 գ
- Սամիթ — 4 ճյուղ
- Սխտոր — 3 պճեղ
- Աղ — 1/4 թեյի գդալ
- Պղպեղ — 1/4 թեյի գդալ
- Պանիր — 80 գ
- Ձու — 1 հատ
Բուլկի նախուտեստ. Քայլ առ քայլ պատրաստման եղանակը.
- Սկսենք խմորից: Դա անելու համար խառնել ալյուրը, խմորիչը, շաքարավազը և աղը: Ավելացնել կաթն ու բուսական յուղը և հունցել խմորը: Թողեք, որ այն մնա 1 ժամ:
- Այդ ընթացքում դուք կարող եք պատրաստել լցոնը: Դա անելու համար խառնել կաթնաշոռը, պանիրը, սամիթը, սխտորը, աղը, պղպեղը և ձուն:
- Խմորը բաժանել 15 մասի և յուրաքանչյուր հատվածը գրտնակել շրջանակի տեսքով:
- Կենտրոնում դնել լցոնը և միացնել խմորի հակառակ եզրերը: Դրանից հետո միացրեք կողայինները, այնպես, որպեսզի 4 եզրեր ստացվեն: Այժմ երկու եզրերը միացնել իրար, այնպես, որ նավակի նման տեսք ստացվի:
- Այժմ դրանց վրա քսել հարած ձու և թխել 25 րոպե 180 °C ջերմաստիճանում:
Բուլկի նախուտեստը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Նուրբ խմորով կարկանդակ