Բուսական համեղ խավարտ, որը կլրացնի ու կգեղեցկացնի ձեր սեղանը

Բուսական համեղ խավարտ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Բուսական համեղ խավարտ, որը կլրացնի ու կգեղեցկացնի ձեր սեղանը:

Եթե ​​գնումներ կատարելիս և շուկա գնալիս դեռ դդումը շրջանցում եք, ապա մեր բաղադրատոմսը կարող է հիմնովին փոխել այդ բանջարեղենի մասին ձեր պատկերացումները: Ցանկանում ենք ներկայացնել դդումով պատրաստվող աննկարագրելի համեղ ուտեստի պատրաստման եղանակը: Ընդամենը 2 բանջարեղենով պարզ, և աներևակայելի համեղ խավարտ:

Խոհարարության համար ձեզ հարկավոր կլինի հյութեղ դդում և երիտասարդ ճակնդեղ: Եթե ​​խանութում հնարավոր չէ գտնել երիտասարդ բանջարեղեն, ուրեմն կարելի է ընտրել ավելի փոքր պտուղներ: Արդյունքում թխման գործընթացը կարագանա: Տարբեր համեմունքների շնորհիվ ուտեստը ոչ միայն անսովոր համով է, այլև անուշահոտ: Պատրաստեք, և փորձեք բազմազանեցնել ձեր սննդակարգը նման հետաքրքիր կողմնակի ուտեստով:

 

Բուսական համեղ խավարտ

Բուսական համեղ խավարտ. Բաղադրությունը

  • Դդում 1 կտոր
  • Ճակնդեղ 2 հատ
  • Ձիթապտղի յուղ ըստ ճաշակի
  • Պապրիկա ըստ ճաշակի
  • Չորացրած ռեհան ըստ ճաշակի
  • Չորացրած սամիթ ըստ ճաշակի
  • Ուրց ըստ ճաշակի
  • Համեմ ըստ ճաշակի
  • Սև պղպեղը ըստ ճաշակի
  • Սոխ 1 հատ
  • Նեխուրի արմատ 1 հատ
  • Սխտոր 3 պճեղ

 

Բուսական համեղ խավարտ

Բուսական համեղ խավարտ. Պատրաստման եղանակը

  1. Մաքրել և կտրատել դդումը և ճակնդեղը: Յուրաքանչյուր բանջարեղենը առանձին-առանձին խառնել համեմունքներով և ավելացնել ձիթապտղի յուղ:
  2. Երկու բանջարեղենը լցնել թխման տապակի վրա: Այնուհետև ավելացրեք մանրացված սխտորը և սոխը, ինչպես նաև նեխուրի արմատը: Ջեռոցի տապակը փայլաթիթեղով փաթաթել և 10 րոպե թխել մեր ուտեստը 200 աստիճանի տակ, ապա հանել փայլաթիթեղը և թխել ուտեստը ևս 15 րոպե:

Ճաշատեսակը կարելի է թխել առանց փայլաթիթեղի: Այդ դեպքում դդմի և ճակնդեղի կեղևը ավելի խրթխրթան կլինի, իսկ բուսական հյութերը չեն լվանա յուղը: Բայց ամեն ինչ կախված է ձեր նախընտրությունից:

Նման կողային ուտեստը կարելի է մատուցել մսով, կամ կարող է պատրաստվել որպես առանձին ուտեստ: Կծու տաք բանջարեղենը լավ է մատուցվում տնական թթվասերով:

 

Բուսական համեղ խավարտ

Բուսական համեղ խավարտը պատրաստ է, վայելեք:

Բարի ախորժակ!

Խնդրում ենք Գնահատեք