Բրիզոլի աղացած մսով. Ջեռոցում պատրաստվող համեղ նրբաբլիթներ

Բրիզոլի աղացած մսով ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Այս բաղադրատոմսով Բրիզոլի աղացած մսով պատրաստելու համար կարող եք վերցնել ցանկացած աղացած միս՝ խոզի, տավարի կամ հավի միս:

Շատ համեղ և պարզ ընթրիք կամ ճաշ մատչելի բաղադրիչներից: Սա արագ բաղադրատոմս է: Ամբողջ ընտանիքի համար շատ համեղ, հագեցնող և պարզ ընթրիքի գաղափարը ձեզ դուր կգա:

Բրիզոլի աղացած մսով

Բրիզոլի աղացած մսով. Բաղադրիչներ

_Ձու — 5 հատ

_Աղացած միս — 500 գ

_Սոխ — 1 հատ

_Մայոնեզ — 2 ճաշի գդալ

_Թթվասեր — 2 ճաշի գդալ

_Համեմունքներ — ըստ ճաշակի (չորացրած սխտոր)

_Պանիր — 100 գ

_Աղ, աղացած սև պղպեղ — ըստ ճաշակի

_Կարագ — 1 ճաշի գդալ

_Բուսական յուղ

Բրիզոլի աղացած մսով Բրիզոլի աղացած մսով

Բրիզոլի աղացած մսով. Պատրաստման եղանակը

_Նախ պետք է եփել ձվային նրբաբլիթներ։ Դա պետք է անել մեկ առ մեկ:

_Մեկ ձուն կոտրել, աղ անել, հարել։ Ձուն լցնել տապակի մեջ, տապակել մինչև կարմրի, շուռ տալ։

_Այսպես պետք է տապակել 5 նրբաբլիթ։

_Սոխը մանր կտրատել և տապակել կարագի ու բուսական յուղի խառնուրդի մեջ։

_Տապակած սոխին ավելացնել աղացած միսը, խառնել։ Ավելացնել աղ և աղացած սև պղպեղ։

_Թթվասերը խառնել մայոնեզի հետ։ Ավելացնել համեմունքներ ըստ ճաշակի:

_Նրբաբլիթի վրա տարածել աղացած մսի 1/5 մասը։ Վրան քսել սոուս, դնել մի կտոր պանիր և փաթաթել ռուլետ:

_Բրիզոլին դասավորել ջեռոցի ամանի մեջ։

_Թխել 20-25 րոպե 200°C ջերմաստիճանում։

Բրիզոլի աղացած մսով

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Համեղ նրբաբլիթներ

Խնդրում ենք Գնահատեք