Այս բաղադրատոմսով Բրիզոլի աղացած մսով պատրաստելու համար կարող եք վերցնել ցանկացած աղացած միս՝ խոզի, տավարի կամ հավի միս:
Շատ համեղ և պարզ ընթրիք կամ ճաշ մատչելի բաղադրիչներից: Սա արագ բաղադրատոմս է: Ամբողջ ընտանիքի համար շատ համեղ, հագեցնող և պարզ ընթրիքի գաղափարը ձեզ դուր կգա:
Բրիզոլի աղացած մսով. Բաղադրիչներ
_Ձու — 5 հատ
_Աղացած միս — 500 գ
_Սոխ — 1 հատ
_Մայոնեզ — 2 ճաշի գդալ
_Թթվասեր — 2 ճաշի գդալ
_Համեմունքներ — ըստ ճաշակի (չորացրած սխտոր)
_Պանիր — 100 գ
_Աղ, աղացած սև պղպեղ — ըստ ճաշակի
_Կարագ — 1 ճաշի գդալ
_Բուսական յուղ
Բրիզոլի աղացած մսով. Պատրաստման եղանակը
_Նախ պետք է եփել ձվային նրբաբլիթներ։ Դա պետք է անել մեկ առ մեկ:
_Մեկ ձուն կոտրել, աղ անել, հարել։ Ձուն լցնել տապակի մեջ, տապակել մինչև կարմրի, շուռ տալ։
_Այսպես պետք է տապակել 5 նրբաբլիթ։
_Սոխը մանր կտրատել և տապակել կարագի ու բուսական յուղի խառնուրդի մեջ։
_Տապակած սոխին ավելացնել աղացած միսը, խառնել։ Ավելացնել աղ և աղացած սև պղպեղ։
_Թթվասերը խառնել մայոնեզի հետ։ Ավելացնել համեմունքներ ըստ ճաշակի:
_Նրբաբլիթի վրա տարածել աղացած մսի 1/5 մասը։ Վրան քսել սոուս, դնել մի կտոր պանիր և փաթաթել ռուլետ:
_Բրիզոլին դասավորել ջեռոցի ամանի մեջ։
_Թխել 20-25 րոպե 200°C ջերմաստիճանում։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Համեղ նրբաբլիթներ