Բրնձով և խոզապուխտով կարկանդակ առանց խմորի

Բրնձով և խոզապուխտով կարկանդակ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Բրնձով և խոզապուխտով կարկանդակ առանց խմորի: Առաջարկում ենք թեթև նախաճաշի կամ ընթրիքի շատ հետաքրքիր բաղադրատոմսով: Այսօր կնկարագրենք, թե ինչպես կարելի է պատրաստել յուրօրինակ բրնձով և խոզապուխտով կարկանդակ առանց խմորի:

Ճաշատեսակի հիմնական առանձնահատկությունն ալյուրի պակասն է: Այն այստեղ գործնականում պետք չէ: Խաշած բրնձի և ձվերի հիմքի շնորհիվ կարկանդակը ամուր և խիտ է ստացվում:

Ազատորեն փորձարկեք բաղադրիչներն ըստ ցանկության: Օրինակ, խոզապուխտի փոխարեն ավելացնել հավի միս, աղացած միս կամ տապակած սունկ: Կարկանդակն առանց խմոր լավ է ցանկացած ձևով:

Բրնձով և խոզապուխտով կարկանդակ

Բրնձով և խոզապուխտով կարկանդակ. Բաղադրիչներ

  • Ձու 2 հատ
  • Բրինձ 200 գ
  • Խոզապուխտ 50 գ
  • Կարրի 15 գ
  • Սոխ 1 հատ
  • Կանաչ սոխ ըստ ճաշակի
  • Արևածաղկի ձեթ 30 մլ
  • Աղ ըստ ճաշակի
  • Սև պղպեղ ըստ ճաշակի

Բրնձով և խոզապուխտով կարկանդակ

Բրնձով և խոզապուխտով կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը

  1. Խաշել բրինձը մինչև եփվի: Հետո կտրատել կանաչ սոխն ու սովորական սոխը: Խորանարդիկերով կտրատել խոզապուխտը: Սոխով տապակել խոզապուխտը:
  2. Հարել ձվերը: Այնուհետև դրանց վրա ավելացնել սոխը, խոզապուխտը և բրինձը: Աղ և պղպեղ անել ըստ ճաշակի: Ավելացնել նաև կարրին: Խառնել մանրակրկիտ:
  3. Լավ յուղել ձևամանը կարագով: Այնուհետև ստացված զանգվածը լցնել ձևամանի մեջ և հարթեցնել:
  4. Թխել կարկանդակը 25-30 րոպե 180 աստիճանի տակ: Բրնձով և խոզապուխտով կարկանդակը պետք է ոսկեգույն լինի:

Բրնձով և խոզապուխտով կարկանդակ

Բրնձով և խոզապուխտով կարկանդակն առանց խմորի պատրաստ է: Ուտեստը մատուցեք թարմ բանջարեղենով և ձեր նախընտրած սոուսով: Կստացվի շատ հագեցնող և համեղ նախաճաշ:

Բարի ախորժակ:

Արագ Նախաճաշ 2 Րոպեում․ Համեղ Նորույթ Գուրմանների համար

Խնդրում ենք Գնահատեք