Բրնձով և խոզապուխտով կարկանդակ առանց խմորի: Առաջարկում ենք թեթև նախաճաշի կամ ընթրիքի շատ հետաքրքիր բաղադրատոմսով: Այսօր կնկարագրենք, թե ինչպես կարելի է պատրաստել յուրօրինակ բրնձով և խոզապուխտով կարկանդակ առանց խմորի:
Ճաշատեսակի հիմնական առանձնահատկությունն ալյուրի պակասն է: Այն այստեղ գործնականում պետք չէ: Խաշած բրնձի և ձվերի հիմքի շնորհիվ կարկանդակը ամուր և խիտ է ստացվում:
Ազատորեն փորձարկեք բաղադրիչներն ըստ ցանկության: Օրինակ, խոզապուխտի փոխարեն ավելացնել հավի միս, աղացած միս կամ տապակած սունկ: Կարկանդակն առանց խմոր լավ է ցանկացած ձևով:
Содержание
Բրնձով և խոզապուխտով կարկանդակ. Բաղադրիչներ
- Ձու 2 հատ
- Բրինձ 200 գ
- Խոզապուխտ 50 գ
- Կարրի 15 գ
- Սոխ 1 հատ
- Կանաչ սոխ ըստ ճաշակի
- Արևածաղկի ձեթ 30 մլ
- Աղ ըստ ճաշակի
- Սև պղպեղ ըստ ճաշակի
Բրնձով և խոզապուխտով կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը
- Խաշել բրինձը մինչև եփվի: Հետո կտրատել կանաչ սոխն ու սովորական սոխը: Խորանարդիկերով կտրատել խոզապուխտը: Սոխով տապակել խոզապուխտը:
- Հարել ձվերը: Այնուհետև դրանց վրա ավելացնել սոխը, խոզապուխտը և բրինձը: Աղ և պղպեղ անել ըստ ճաշակի: Ավելացնել նաև կարրին: Խառնել մանրակրկիտ:
- Լավ յուղել ձևամանը կարագով: Այնուհետև ստացված զանգվածը լցնել ձևամանի մեջ և հարթեցնել:
- Թխել կարկանդակը 25-30 րոպե 180 աստիճանի տակ: Բրնձով և խոզապուխտով կարկանդակը պետք է ոսկեգույն լինի:
Բրնձով և խոզապուխտով կարկանդակն առանց խմորի պատրաստ է: Ուտեստը մատուցեք թարմ բանջարեղենով և ձեր նախընտրած սոուսով: Կստացվի շատ հագեցնող և համեղ նախաճաշ:
Բարի ախորժակ: