Գազարով բլիթներ. Այս համեղ նախաճաշը երեխաները կգնահատեն

Գազարով բլիթներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Երբ պատրաստեք Գազարով բլիթներ, կարող եք մատուցել թե որպես նախաճաշ, թե որպես ընթրիք:

Վիտամիններով հարուստ այս բլիթները ինչ-որ միջին աստիճան է շոռակարկանդակների և նրբաբլիթների միջև: Դուք կարող եք դրանք պատրաստել ինչպես նախաճաշին, այնպես էլ որպես դեսերտ՝ ավելացնելով ջեմ, խտացրած կաթ կամ շոկոլադ։

Պատրաստեք և կհամոզվեք, որ սրանք դեռ տաք վիճակում կանհետանան սեղանից:

Գազարով բլիթներ

Գազարով բլիթներ. Բաղադրիչներ

_Կաթնաշոռ 180 գ

_Ցորենի ալյուր 3 ճաշի գդալ

_Սպիտակաձավար 10 գ

_Ձու 1 հատ

_Կարագ 15 գ

_Գազար 1 հատ

_Շաքարավազ 15 գ

Գազարով բլիթներ

Գազարով բլիթներ

Գազարով բլիթներ. Պատրաստման եղանակը

_Խոշոր գազարը մաքրել և մանր քերիչով անցկացնել։ Լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել կարագը և լցնել 50 մլ ջուր։

_Դնել կրակին և մի քանի րոպե եփել կափարիչի տակ, մինչև փափկի։

_Գազարի վրա լցնել սպիտակաձավարը և տաքացնել մարմանդ կրակի վրա, մինչև ուռչի։

_Հեռացրեք կրակից և թող սառչի։

_9% յուղայնությամբ կաթնաշոռը խառնել շաքարավազի և ձվի հետ։ Եթե ​​ցանկանում եք ավելի համասեռ զանգված ստանալ, ապա կաթնաշոռը լավ մանրացրեք։

_Լցնել գազարը կաթնաշոռի զանգվածի վրա, ապա մաս-մաս ավելացնել ալյուրը և լավ խառնել։

_Տաքացնել արևածաղկի ձեթով յուղած տապակը, զանգվածից մեկ ճաշի գդալ դնել և տապակել երկու կողմից, մինչև ոսկե դարչնագույնը:

Գազարով բլիթներ

Եթե ​ուզում եք հեռացնել ավելորդ յուղը, նախ բլիթները դրեք թղթե սրբիչների վրա:

Պատրաստի բլիթները մատուցեք թթվասերով։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Դդմիկով կոտլետ

Խնդրում ենք Գնահատեք