Գլանաձև չեբուրեկներ. Անուշահամ և հագեցնող նախուտեստ

Գլանաձև չեբուրեկներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Այս բաղադրատոմսի շնորհիվ դուք կստանաք շատ փափուկ և համեղ Գլանաձև չեբուրեկներ բազմակողմանի՝ համադրված տարբեր միջուկներով։

Ես պատրաստել եմ աղացած միս, իսկ դուք կարող եք փորձել խոզապուխտով և պանրով։

Գլանաձև չեբուրեկներ

Գլանաձև չեբուրեկներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Տաք ջուր 250 մլ

_Ալյուր 350 գր

_Աղ 1 թեյի գդալ

_Թթվասեր 2 ճաշի գդալ

_Փխրեցուցիչ 1,5 թեյի գդալ

Միջուկը պատրաստելու համար

_Սոխ 1 հատ

_Աղացած միս 350 գր

_Խաշած բրինձ 100 գր

_Աղ, համեմունքներ, կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի

Գլանաձև չեբուրեկներ

Գլանաձև չեբուրեկներ

Գլանաձև չեբուրեկներ. Պատրաստման եղանակը

_Սոխը կտրատել խորանարդներով և տապակել, մինչև կիսով չափ եփվի։

_Ավելացնել աղացած միսը, խառնել սոխի, աղի և պղպեղի հետ, ցանել տարբեր համեմունքներով՝ ըստ ճաշակի և տապակել, մինչև փափկի:

_Վերջում կարելի է ավելացնել սխտորը և կանաչիները՝ ըստ ճաշակի, թողնել սառչի:

_Բրինձը եփել և սառեցնել։

_Թթվասերը նոսրացնել տաք ջրով, աղ անել:

_Ավելացնել մաղած ալյուրն ու փխրեցուցիչը, հարել, հարթ և փափուկ խմոր ստանալ։

_Խմորը ծածկել և թողնել 15 րոպե։

_Բրինձը խառնել աղացած մսի հետ։

_Խմորը բաժանել հատվածների, գնդիկներ անել և ծածկել, որ չչորանա։

_Յուրաքանչյուր գնդիկ գրտնակել բարակ շերտով, միջուկը դնել եզրին և փաթաթել եզրերը՝ ամրացնելով, որպեսզի չեբուրեկը պինդ ստացվի և միջուկը չթափվի։

_Կարկանդակները տապակել բուսայուղով տապակի մեջ, մինչև ոսկե դարչնագույնը բոլոր կողմերից:

Գլանաձև չեբուրեկներ

Հագեցնող, ախորժելի և շատ փափուկ կարկանդակները, ինչպես տեսնում եք, պատրաստվում են պարզ և արագ, պետք չէ խմորի հետ երկար աշխատել։

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք