Դդմիկով լանչ. Գեղեցիկ, համեղ և հագեցնող, նրբաճակ ուտեստ

Դդմիկով լանչ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Դդմիկով լանչ. Գեղեցիկ, համեղ և հագեցնող, նրբաճակ ուտեստ

Տապակի մեջ սեզոնային բանջարեղենից կարող եք պատրաստել համեղ ու առողջարար ուտեստներ:

Այս բաղադրատոմսի համար մեզ պետք է դդմիկ, աղացած միս և մի փոքր ազատ ժամանակ:

Դդմիկով լանչ

Դդմիկով լանչ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Դդմիկ 2 հատ
  • Ձու 5 հատ
  • Ալյուր 3 ճաշի գդալ
  • Աղացած միս 400 գ
  • Լոլիկի հյութ 200 մլ
  • Սոխ 1 հատ
  • Կանաչի և կանաչ սոխ՝ ըստ ճաշակի
  • Աղ, պղպեղ, համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի

Դդմիկով լանչ

Դդմիկով լանչ

Դդմիկով լանչ. Պատրաստման եղանակը

  1. Քերել դդմիկը խոշոր քերիչով, աղ անել և թողնել մի քանի րոպե, որպեսզի բանջարեղենից հյութը դուրս գա, քամել այն:
  2. Ձուն հարել աղով և պղպեղով, խառնել դդմիկի և կտրատած կանաչ սոխի ու կանաչիների հետ:
  3. Ավելացնել ալյուրը, խառնել մինչև հարթվի:
  4. Տապակը յուղել բուսական յուղով և տապակել դդմիկով նրբաբլիթները:
  5. Աղացած միսը համեմել քերած սոխով, աղով, պղպեղով և այլ համեմունքներով՝ ձեր ճաշակով:
  6. Հովացած նրբաբլիթներին քսել աղացած մսով լցոնը, փաթաթել դրանք:
  7. Փաթեթները դնել տապակի մեջ, լցնել լոլիկի սոուսը և կափարիչով ծածկած եփել թույլ կրակով՝ 35 րոպե:
  8. Հուշում. Ավելի նուրբ սոուսի համար տոմատի մածուկը խառնել թթվասերի կամ սերուցքի հետ: Կարելի է ավելացնել նաև սխտոր,կանաչիներ:

Դդմիկով լանչ

Դդմիկով լանչ

Այս ուտեստը կարելի է մատուցել մի շարք կողմնակի ուտեստներով՝ համեղ բրնձով կամ կարտոֆիլի պյուրեով:

Ուտեստի սոուսը կարելի է լցնել կողմնակի ուտեստի վրա:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Արագ և հեշտ ընթրիք

Խնդրում ենք Գնահատեք