Դդմիկով խորտիկ. Ամառային եղանակի խրթխրթան նախուտեստ

Դդմիկով խորտիկ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Դդմիկը դարձել է այնպիսի բանջարեղեն, որից պատրաստում են գրեթե ամեն ինչ՝ Դդմիկով խորտիկ, ջեռեփուկներ և նույնիսկ մուրաբա։

Այսօր ես ձեզ հետ կկիսվեմ մի հետաքրքիր նախուտեստի բաղադրատոմսով, որը դարձել է մսային ուտեստների հիանալի այլընտրանք։

Դդմիկով խորտիկ

Դդմիկով խորտիկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Դդմիկ 1 հատ

_Աղ, պղպեղ, ռեհան, այլ համեմունքներ ըստ ճաշակի

_Պանիր 100 գր

_Ձու 3 հատ

_Պաքսիմատ 100 գր

_Ալյուր 1 ճաշի գդալ

_Բուսական յուղ՝ տապակելու համար

Դդմիկով խորտիկ

Դդմիկով խորտիկ. Պատրաստման եղանակը

_Կտրել դդմիկը շերտերով, աղ անել, խառնել, թողնել 15 րոպե։

_Քերել պանիրը միջին քերիչով և խառնել ձվի, աղի, պղպեղի և տարբեր համեմունքների ու անուշաբույր կանաչիների հետ, զանգվածը խառնել, մինչև ամբողջովին համասեռ դառնալը։

_Չորացնել դդմիկը թղթե սրբիչներով՝ ավելորդ խոնավությունը հեռացնելու համար։

_Պաքսիմատը խառնել ալյուրի հետ։

_Բուսական յուղը տաքացնել։

_Դդմիկի յուրաքանչյուր կտորը թաթախել պաքսիմատով ալյուրի մեջ, ապա թաթախել պանրային զանգվածի մեջ և դնել թավայի մեջ։

_Տապակել մինչև ոսկե դարչնագույնը, երկու կողմից:

Ստացվում է շատ բուրավետ, խրթխրթան դդմիկով նախուտեստ, որը նվազագույն ժամանակ է ծախսվել եփելու վրա և արդյունքը հիանալի է:

Դդմիկով խորտիկ

Կարող եք մատուցել կծու և ախորժաբեր սոուսների հետ, օրինակ՝ պարզապես մանանեխն ըստ ճաշակի խառնել մայոնեզի հետ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կորեական աղցան գազարով և դդմիկով

Խնդրում ենք Գնահատեք