Դդմիկով կարկանդակ. Հեշտ պատրաստվող, համեղ ու առողջ ջեռեփուկ
Այս ուտեստը պատրաստվում է յուրաքանչյուր տան խոհանոցում հանդիպող ամենապարզ բաղադրիչներից: Պարզապես մատները հետը կուտեք, այնքան համեղ է: Սա իսկական նրբություն է, որը բոլորը կարող են պատրաստել:
Содержание
Դդմիկով կարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Ձու 2 հատ
- Աղ 1 թեյի գդալ
- Շաքարավազ 2 թեյի գդալ
- Խմորիչ 1 թեյի գդալ
- Ֆետա պանիր 50 գ
- Տաք կաթ 1 բաժակ
- Դդմիկ 1 հատ
- Մաղադանոս՝ ըստ ճաշակի
- Ալյուր 4,5 բաժակ
Դդմիկով կարկանդակ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
- Ձվերը կոտրել խորը ամանի մեջ, ավելացնել աղ, շաքար, խմորիչ, քերած պանիր, ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել պատառաքաղով:
- Հետո լցնել տաք կաթը, խառնել:
- Կեղևը հեռացրած դդմիկը քերել խոշոր քերիչով: Այն լցնել ամանի մեջ, ավելացնել մանր կտրատած կանաչիներ:
- Հետո մասերով լցնել ալյուրը, խմորը հունցել, ապա խմորին ավելացնել կարագ, խառնել:
- Ջեռոցի տապակը յուղել բուսական յուղով:
- Սեղանին ալյուր ցանել, խմորը փռել վրան, լավ հունցել ձեռքերով, ձևավորել մեծ բլիթ, խմորը տեղափոխել ջեռոցի ձևամանի մեջ և թողնել տաք տեղում կես ժամ:
- Դրանից հետո խմորի վրա բաժանումներ անել հավասար մասերի, վրան ցանել քերած պանիր:
- 20-25 րոպեով դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոց:
Դդմիկով կարկանդակը պատրաստ է: Վարդագույն, անուշահոտ, շատ նուրբ, եթերային, պարզապես գլուխգործոց:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Դդմիկով կոտլետներ