Դդմիկով կարկանդակ. Հեշտ պատրաստվող, համեղ ու առողջ ջեռեփուկ

Դդմիկով կարկանդակ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Դդմիկով կարկանդակ. Հեշտ պատրաստվող, համեղ ու առողջ ջեռեփուկ

Այս ուտեստը պատրաստվում է յուրաքանչյուր տան խոհանոցում հանդիպող ամենապարզ բաղադրիչներից: Պարզապես մատները հետը կուտեք, այնքան համեղ է: Սա իսկական նրբություն է, որը բոլորը կարող են պատրաստել:

Դդմիկով կարկանդակ

Դդմիկով կարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Ձու 2 հատ
  • Աղ 1 թեյի գդալ
  • Շաքարավազ 2 թեյի գդալ
  • Խմորիչ 1 թեյի գդալ
  • Ֆետա պանիր 50 գ
  • Տաք կաթ 1 բաժակ
  • Դդմիկ 1 հատ
  • Մաղադանոս՝ ըստ ճաշակի
  • Ալյուր 4,5 բաժակ

Դդմիկով կարկանդակ

Դդմիկով կարկանդակ

Դդմիկով կարկանդակ

Դդմիկով կարկանդակ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

  1. Ձվերը կոտրել խորը ամանի մեջ, ավելացնել աղ, շաքար, խմորիչ, քերած պանիր, ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել պատառաքաղով:
  2. Հետո լցնել տաք կաթը, խառնել:
  3. Կեղևը հեռացրած դդմիկը քերել խոշոր քերիչով: Այն լցնել ամանի մեջ, ավելացնել մանր կտրատած կանաչիներ:
  4. Հետո մասերով լցնել ալյուրը, խմորը հունցել, ապա խմորին ավելացնել կարագ, խառնել:
  5. Ջեռոցի տապակը յուղել բուսական յուղով:
  6. Սեղանին ալյուր ցանել, խմորը փռել վրան, լավ հունցել ձեռքերով, ձևավորել մեծ բլիթ, խմորը տեղափոխել ջեռոցի ձևամանի մեջ և թողնել տաք տեղում կես ժամ:
  7. Դրանից հետո խմորի վրա բաժանումներ անել հավասար մասերի, վրան ցանել քերած պանիր:
  8. 20-25 րոպեով դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոց:

Դդմիկով կարկանդակ

Դդմիկով կարկանդակը պատրաստ է: Վարդագույն, անուշահոտ, շատ նուրբ, եթերային, պարզապես գլուխգործոց:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Դդմիկով կոտլետներ

Խնդրում ենք Գնահատեք