Դդմիկով կոլոլակ. Թեթև, դյուրամարս ուտելիք

Դդմիկով կոլոլակ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Դդմիկով կոլոլակ. Թեթև, դյուրամարս ուտելիք

Մսային բոլոր ուտեստներից իմ ընտանիքի անդամներն ամենից շատ նախընտրում են կոլոլակները: Այո, այո, ոչ ֆրանսիական միս, ոչ մսով կարկանդակներ, ոչ կոտլետներ կամ սթեյք: Այդ պատճառով ես միշտ փորձում եմ բազմազանեցնել սովորական մսագնդիկները և դրանց մեջ ինչ-որ նոր բան ավելացնել:

Ձեզ եմ ներկայացնում խոհանոցում իմ վերջին մոգության արդյունքը՝ դդմիկով կոլոլակ: Ամառային կանաչ բանջարեղենը հաջողությամբ բացում է մսի համը: Բայց դա դեռ ամենը չէ. Մեջտեղում ձեզ համեղ միջուկ է սպասում:

Դդմիկով կոլոլակ

Դդմիկով կոլոլակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Դդմիկ 300 գ
  • Խոզի միս աղացած 400 գ
  • Կոշտ պանիր 150 գ
  • Մոցարելլա 120 գ
  • Ձու 2 հատ
  • Պաքսիմատ 3 ճաշի գդալ
  • Աղ` ըստ ճաշակի
  • Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի
  • Պապրիկա `ըստ ճաշակի
  • Հունական յոգուրտ 250 գ
  • Սամիթ` ըստ ճաշակի
  • Վարունգ 0.5 հատ
  • Կանաչ սոխ` ըստ ճաշակի

Դդմիկով կոլոլակ

Դդմիկով կոլոլակ

Դդմիկով կոլոլակ. Պատրաստման եղանակը

  1. Լվանալ դդմիկն ու քերել խոշոր քերիչով, քամել հյութը:
  2. Աղացած միսը համեմել աղով և պղպեղով, Ավելացնել աղացած սխտոր:
  3. Կտրատել սոխը և լցնել աղացած մսի վրա, ավելացնել քերած պանիր, դդմիկ, ձու և չորահացի փշրանքներ: Բոլոր բաղադրիչները լավ խառնել:
  4. Վերցնել մի փոքր ստացված զանգվածի ու բլիթ ձևավորել: Դնել մոցարելլայի մի կտոր կենտրոնում և ձևավորել գնդիկ:
  5. Յուրաքանչյուր գնդիկ թաթախել պաքսիմատի մեջ և դնել յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա:
  6. Թխել կես ժամ 200 ° C- ով:
  7. Սոուս պատրաստելու համար խառնել յոգուրտը, աղը, պղպեղը, կտրատած սամիթը և կանաչ սոխը, մանր կտրատած վարունգը:

Դդմիկով կոլոլակ

Դդմիկով կոլոլակ

Յոգուրտի վրա հիմնված ախորժելի ամառային սոուսը կատարյալ է դդմի կոլոլակների համար: Դուք կարող եք այն կատարելագործել ձեր ճաշակով: Կարելի է ավելացնել, մի փոքր սխտոր` կծվության համար:

:Դդմիկով կոլոլակը  պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Իշլի քյուֆթա

Խնդրում ենք Գնահատեք