Դդմիկով նրբաբլիթներ պանրով և կանաչիներով, անչափ համեղ ու հագեցնող ուտեստ:
Առաջարկում ենք այսօր պատրաստել համեղ նրբաբլիթներ պանրով և կանաչիներով, դրանք այնքան էլ սովորական ուտեստի տարբերակ չեն:
Նման բլիթները հատուկ լցոն և քսուք չեն պահանջում, քանի որ իրենք իրենցով բավականին գոհացնող և պայծառ համ ունեն: Սրանք լավագույնս մատուցվում են նուրբ թթվասերի սոուսով: Իսկ ինչպես պատրաստել խորտիկը` եկեք պարզենք ստորև:
Содержание
Դդմիկով նրբաբլիթներ պանրով և կանաչիներով. Բաղադրությունը
- Դդմիկ 250 գ
- Ձու 2 հատ
- Արեւածաղկի ձեթ 1 ճաշի գդալ.
- Կոշտ պանիր 50 գ
- Կաթ 250 մլ
- Ցորենի ալյուր 100 գ
- Մաղադանոս 0.25 փունջ
- Կանաչ սոխ 0.25 փունջ
- Աղ ըստ համտեսի
Դդմիկով նրբաբլիթներ պանրով և կանաչիներով. Պատրաստման եղանակը
- Լվանալ և քերել երիտասարդ դդմիկը նուրբ քերիչով անմիջապես ամանի մեջ: Աղ անել քերած զանգվածը մի փոքր, որպեսզի այն սկսի հյութ տալ: Դրանից հետո ավելորդ խոնավությունը պետք է քամել:
- Այդ ընթացքում պանիրը քերել խոշոր քերիչով: Առանձին ամանի մեջ հարել 2 ձու, խառնել դրանք խառնիչով: Դրանց վրա ավելացնել կաթ և կարագ: Նորից խառնել ամեն ինչ, մինչև հարթ զանգված դառնա:
- Մանր կտրատած կանաչիները լցնել այդ զանգվածի մեջ, խառնել բաղադրիչները: Աստիճանաբար դրա մեջ ալյուր ավելացրեք:
- Հունցել մածուցիկ և միատարր խմոր, ինչպես ալադիների համար ենք անում: Այս գործում կարող է անհրաժեշտ լինել ավելի շատ ալյուր, այնպես որ առաջնորդվեք ձեր աչքաչափով: Թավան յուղել և լավ տաքացնել: Խմորի մի մասը լցնել տապակի մեջ և տապակել այն մի քանի րոպե յուրաքանչյուր կողմից: Նրբաբլիթը պետք է ստացվի գեղեցիկ վարդագույն:
Դդմիկով նրբաբլիթները պանրով և կանաչիներով պատրաստ են:
Բարի ախորժակ: