Դդմիկով ռուլետ. Դուք չեք պատրաստել դդմիկն ավելի համեղ, բոլորը փնտրում են նման բաղադրատոմս
Դդմիկով խմորով անուշաբույր ռուլետը լավ համադրվում է տարբեր լցոնումների հետ:
Այս անգամ առաջարկում ենք պատրաստել պանրով և սնկով, թարմ կանաչիներով:
Содержание
Դդմիկով ռուլետ. Հարկավոր են հետևյալ բաղադրիչները
- դդմիկ 2 հատ
- ձու 4 հատ
- սամիթ՝ ըստ ճաշակի
- ալյուր 120 գ
- աղ՝ ըստ ճաշակի
- պղպեղի խառնուրդ՝ ըստ ճաշակի
- իտալական համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
- շամպինիոն 300 գ
- պանիր 150 գր
Դդմիկով ռուլետ. Պատրաստման եղանակը
- Քերել դդմիկը խոշոր քերիչի վրա, քամել:
- Կտրել սունկը կտորներով և տապակել չոր թավայի մեջ, մինչ հեղուկը գոլորշիացվի, ապա լցնել մի փոքր բուսական յուղ, աղ և պղպեղ, եփել մինչև փափկելը, թողնել, որ սառչի:
- Դդմիկը խառնել սխտորի, համեմունքների, պղպեղի, կտրատած սամիթի և ձվի խառնուրդի հետ:
- Զանգվածը լավ հունցել և ավելացնել ալյուր, խառնել:
- Ծածկել ջեռոցի տապակը յուղաթղթով և վրան լցնել զանգվածը, այն հավասար շերտով տարածել ամբողջ տապակի վրա:
- Այս բլիթը թխում ենք 200 աստիճանով 20 րոպե:
- Յուղաթղթով բլիթը դնել սեղանի վրա:
- Դդմիկով բլիթի վրա տարածել սունկը, շաղ տալ քերած պանիր:
- Այժմ սերտորեն փաթաթել ռուլետը և վրան շաղ տալ պանիր:
- Ռուլետը դնել ջեռոցը և թխել 10 րոպե:
Ստացվում է հրաշալի ռուլետ, որը շատ բուրավետ և համեղ է՝ և՛ տաք, և՛ սառը վիճակում: Դա հիանալի լրացում է ցանկացած կերակուրի համար:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Սպանախ տապակելու ամենահամեղ տարբերակը