Դդումով ուտեստ. Նրբահամ և հագեցնող, դիետիկ ընթրիք

Դդումով ուտեստ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Կծու դդումով ուտեստ անուշաբույր կանաչիներով և համեմունքներով, այնքան համեղ և նուրբ է ստացվում, որ այս նախուտեստը հիանալի կերպով փոխարինում է մսային ուտեստներին։

Դդումով ուտեստ

Դդումով ուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Դդում 500 գր

_Սոխ 1 հատ

_Կոկոսի յուղ՝ ըստ ճաշակի

_Աղ, պղպեղ, խնկունի, մշկընկույզ, կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի

_Չորահացի փշրանքներ

_Պարմեզան պանիր, սխտոր՝ ըստ ճաշակի

Դդումով ուտեստ

Դդումով ուտեստ. Պատրաստման եղանակը

_Մաքրել դդումը և կտրել ​​խորանարդներով: Կտրել սոխը բարակ կիսաօղակներով:

_Հալեցնել կոկոսի յուղը կամ կարագը և տապակել սոխը մինչև կիսաեփ, ավելացնել դդումը, խառնել:

_Աղ և պղպեղ, ավելացնել անուշաբույր կանաչիներ և համեմունքներ, եփել մինչև փափկելը կափարիչով ծածկված:

_Պատրաստ լինելուց մի քանի րոպե առաջ ցանկացած ձևով դրեք խնկունի և ճզմած սխտոր, կանաչիներ: Խառնել։ Եռացնել մի քանի րոպե և տաք վիճակում մատուցել սեղանին։

Դդումով ուտեստ

Այս փափուկ դդումը հիանալի է որպես կողմնակի ուտեստ: Դրանով պատրաստում եմ նաև կարկանդակներ. բուրավետ միջուկը ուղղակի հիանալի կերպով համադրվում է ցանկացած խմորի հետ, այդ թվում՝ շերտավոր:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Դդումով ապուր

Խնդրում ենք Գնահատեք