Եթերային կարկանդակներ. Այսպես էին թխում խորհրդային ճաշարաններում

Եթերային կարկանդակներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Այսօր առաջարկում ենք բաղադրատոմս, որով կարելի է պատրաստել շատ փափուկ, նուրբ համով եթերային կարկանդակներ: Դրանք նախկինում կարելի էր գնել յուրաքանչյուր բուֆետում:

Եթերային կարկանդակներ

Եթերային կարկանդակներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Տաք ջուր 2 բաժակ

_Աղ 1 թեյի գդալ

_Խմորիչ 30 գր

_Շաքարավազ 2 թեյի գդալ

_Բուսական յուղ 5 ճաշի գդալ

_Ձու 1 հատ

_Ալյուր 4 բաժակ

Եթերային կարկանդակներ

Եթերային կարկանդակներ. Պատրաստման եղանակը

_Լցնել շաքարավազը և խմորիչը տաք ջրի մեջ, խառնել և թողնել մի քանի րոպե, մինչև փրփուր հայտնվի:

_Ավելացնել աղը, լցնել բուսական յուղը, ձու և խառնել:

_Մաղել ալյուրը և քիչ քիչ ավելացնել զանգվածին, հունցել փափուկ և առաձգական խմոր:

_Եթե ​​ալյուրը բավարար չէ, զանգվածը չափազանց կպչուն է, կարող եք մի փոքր ավելացնել, բայց խմորը մի պնդացրեք, այն չի բարձրանա և լավ չի տապակվի:

_Ծածկել խմորը և թողնել տաք տեղում 1 ժամ:

_Պատրաստեք միջուկը ձեր ճաշակով, այս դեպքում սնկով և կարտոֆիլով միջուկ է:

_Ձևավորել կարկանդակները և տապակել երկու կողմից՝ բուսական յուղի մեջ:

Եթերային կարկանդակներ

Մատուցեք նման անուշաբույր, շատ փափուկ կարկանդակները թթվասերով, հալած կարագով:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք