Այսօր ներկայացնում ենք Իշլի քյուֆթա մոտուցելու 2 նոր և հետաքրքիր տարբերակ, անչափ համեղ և անսպասելի։
Содержание
Իշլի Քյուֆթա — 1
- Առաջին տարբերակի համար մեզ պետք կգա հոլանդական պանիր, ինչ-որ ունեք ձեռքի տակ, մի քանի շերտի ենք վերածում՝ դնում կողքի
- Ջեռոցի համար նախատեսված տարա ենք վերցնում, տակը կարագ ենք դնելու
- Սառցախցիկից հանում ենք պատրաստի իշլի քյուֆթաները և առանց հալեցնելու դնում ենք այս տարայի մեջ
- Իսկ թե ինչպես պատրաստել այսպիսի լցոնած կոլոլակներ տեսեք մեր ալիքում, հղումը ես տեսանյութի տակ կթողնեմ անպայման
- Յուրաքանչյուրի վրա մեկ շերտ պանիր ենք դնում և ուղարկում ենք ջեռոց մոտ 30 րոպեով 160 աստիճանում
- Հենց պանիրը հալվի և կարմրի կհանենք ջեռոցից
- Հաճելի խրթխրթան կեղև է կապել կոլոլակների վրա, միջից ամբողջությամբ եփվել է, հյութեղ համեղ տարբերակ է, որը իհարկե շատ կզարմացնի ձեր հյուրերին
Իշլի Քյուֆթա — 2
- Իսկ երկրորդ մատուցման տարբերակը դա Մուսալեռի խոհանոցից կոլոլակով թանապուրն է, Այո, այո, կոլոլակը մատուցելու ենք խաշելուց հետո թանապուրի, կամ Սպասի մեջ, ի դեպ մեր ալիքում նաև սպաս ենք պատրաստել, կարող եք դա էլ մտնել նայել
- Հավատացեք յուրահատուկ համեղ տարբերակ է, միաժամանակ և կոլոլակներն են այլ համ ստանում և թանապուրն է հրաշալի տարբերակով մատուցվում։
Մի վախեցեք խոհանոցում փորձարկումներից, դրանք կարող են շատ հաջողված և համեղ ստացվել։
Իշլի Քյուֆթա․ Մատուցման 2 նոր Հետաքրքիր Տարբերակ Տեսանյութ
Դե ինչ բարի ախորժակ։