Իտալական լավաշ. Պարզ խմորով, 30 րոպեում պատրաստենք առողջ ու համեղ հաց

Իտալական լավաշ ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Իտալական լավաշ. Սա իհարկե դասական հացը չէ, բայց քանի որ արագ է պատրաստվում մենք լավաշ ենք անվանում:

Ամենահամեղ հացն այն է, որը ինքներդ եք պատրաստում: Դրանք և պարզ են, և հաստատ մաքուր ու անվնաս: Մենք վաղուց արդեն սովորական հաց չենք գնում կամ թխում ենք ինքներս: Իսկ երբ ժամանակ չկա խմորիչով խմոր պատրատելու, պատրաստում ենք տարբեր լավաշներ, լոշիկներ:

Իտալական լավաշ

Ներկայացնում եմ մի հետաքրքիր բաղադրատոմս, որի օգնությամբ շատ արագ կարելի է թխել համեղ հացիկներ: Հեշտ խմորը, մի փոքր համեմունքներ և ձեր ժամանակի կես ժամը վերածվում են ցանկացած ուտեստի համեղ հավելման: Ավելին, այս համեղ հացիկները կարող եք ուտել որպես առանձին խորտիկ:

Իտալական լավաշ

Իտալական լավաշ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ցորենի ալյուր 300 գ

_Ձվի սպիտակուց 2 հատ

_Ձիթապտղի յուղ 30 մլ

_Ջուր 150 մլ

_Իտալական համեմունքներ 1 թեյի գդալ

_Շաքար 1 թեյի գդալ

_Աղ 1 թեյի գդալ

Իտալական լավաշ

Իտալական լավաշ

Իտալական լավաշ. Պատրաստման եղանակը

_Մաղած ալյուրը խառնել շաքարավազի և աղի հետ:

_Լցնել 1 սպիտակուց, ձիթապտղի յուղ, սենյակային ջերմաստիճանի ջուր և լավ խառնել բաղադրիչները ձեռքերով:

_Ալյուր ցանել սեղանի վրա և հունցել առաձգական խմոր:

_Խմորը գնդել և այնուհետև բաժանել այն ​​8 հավասար մասերի:

_Յուրաքանչյուր մասն առանձինգնդիկ անել, ապա վրա ալյուր ցանել և գրտնակել բարակ շերտով:

_Ծածկել ջեռոցի տապակը յուղաթղթով և վրան դասավորել բլիթները՝ վրան քսելով մյուս սպիտակուցը և վրան շաղ տալ իտալական համեմունքներ:

_Թխել 18 րոպե 210 ° C ջերմաստիճանում:

Իտալական լավաշ

Խրթխրթան տնական լավաշը կարելի է դնել տոնական սեղանին: Այն մատուցել թե տաք, թե սառը վիճակում:

Եթե այն ցողեք ջրով, ծածկեք սրբիչով և թողեք, որ մնա, այն կդառնա շատ փափուկ և ճկուն: Հացիկի հաստությունը կարգավորեք ձեր հայեցողությամբ:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ֆիթնես հաց

Խնդրում ենք Գնահատեք