Անցյալ շաբաթ աշխատակիցներից մեկը աշխատանքի բերեց լավաշով եռանկյունիները և սկսեց հյուրասիրել բոլորիս: Ճիշտն ասած, ես մեծ հույսեր չէի կապում այս խորտիկի հետ: Ես կարծում էի, որ դա միա անշուք բան կլինի: Բայց հենց որ կծեցի ու համը զգացի, անմիջապես շտապեցի բաղադրատոմսն իմանալու:
Գործընկերուհիս օգտագործել է հնդկահավի կրծքամիս, ինչը բավականին հազվադեպ է հանդիպում նման բաղադրատոմսերում: Եվ, իհարկե, բուլղարական պղպեղի, սոյայի սոուսի և պանրի հետ համադրությունը ուտեստը դարձնում է աներևակայելի համեղ, իսկ սխտորը տալիս է անհրաժեշտ կծվություն: Հիմա տանը հաճախ եմ լավաշով եռանկյուններ պատրաստում և ինքս եմ բերում աշխատանքի:
Լավաշով եռանկյունիներ հնդկահավով և պանրով. Անհրաժեշտ Բաղադրիչները
_Հնդկահավի կրծքամիս 250 գ
_Բուլղարական պղպեղ 1 հատ
_Աղ 0,25 թեյի գդալ
_Սոյայի սոուս 2 ճաշի գդալ
_Սև պղպեղ (աղացած) 0.25 թեյի գդալ
_Ձիթապտղի յուղ 5 ճաշի գդալ
_Մաղադանոս 0.5 փունջ
_Կոշտ պանիր 80 գ
_Լավաշ 4 հատ
_Ձու 2 հատ
_Սխտոր 1 պճեղ
_Կարագ 40 գ
Լավաշով եռանկյունիներ հնդկահավով և պանրով. Պատրաստման եղանակը
_Տաքացնել ձիթապտղի յուղը տապակի մեջ, ավելացնել մանրացված հնդկահավի կրծքամիս և խորանարդներով կտրատված պղպեղ: Աղ, պղպեղ անել, լցնել սոյայի սոուսը, ավելացնել մամլիչով անց կացրած սխտորը:
_Խառնել և տապակել:
_Լցոնը տեղափոխել ամանի մեջ, ավելացնել քերած պանիրը և մանրացված մաղադանոսը, խառնել, լավաշը կտրել ուղղանկյունների տեսքով, յուրաքանչյուրի վրա քսել կարագ:
_Դնել միջուկը հացի մի անկյունում և ծալել այն եռանկյունու տեսքով:
_Յուրաքանչյուր եռանկյունը թաթախել ձվի մեջ և տապակել թավայի մեջ բուսական յուղով:
Լավաշով եռանկյունիները հնդկահավով և պանրով պատրաստ են:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Լավաշով նախուտեստ