Լավաշով խորտիկ. Արագ ու համեղ խրթխրթան նախուտեստ

Լավաշով խորտիկ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Նախաճաշի կամ լավաշով խորտիկի արագ բաղադրատոմս. Մենք պարզապես վերցնում ենք աղացած միս և բարակ լավաշ:

Լավաշով խորտիկ

Լավաշով խորտիկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Լավաշ 2 հատ

_Սոխ 1 հատ

_Աղացած միս 200 գր

_Աղ, պղպեղ, կանաչիներ, համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի

Լավաշով խորտիկ

Լավաշով խորտիկ

Լավաշով խորտիկ. Պատրաստման եղանակը

_Վերցնել բարակ լավաշ, յուրաքանչյուր կտրատել 10 սմ լայնությամբ ուղղանկյուն շերտերով։

_Յուրաքանչյուր լավաշից կստացվի 3 շերտ։

_Աղացած միսը վերցնել ըստ ճաշակի, խառնել աղի, պղպեղի, կանաչիների և քերած կամ մանր կտրատած սոխի հետ, զանգվածը հարել, մինչև հարթ լինի։

_Միջուկը դնել լավաշի շերտի սկզբում և մի քանի անգամ ծալել, փաթաթել եռանկյունու տեսքով։

_Մնացածը կտրել դանակով կամ մկրատով։

_Բոլոր շերտերի վրա այսպես քսել աղացած միսը և փաթաթել հաջորդը։

_Տապակել տապակի մեջ բուսայուղով:

Լավաշով խորտիկ

Լավաշով խորտիկ

Այս նախուտեստն էլ ավելի համեղ դարձնելու համար մի քանի ձու հարել անուշաբույր կանաչիներով և աղով, եռանկյուններից յուրաքանչյուրը թաթախել ձվի խառնուրդի մեջ և տապակել։ Այսպիսով, ավելի փափուկ կդառնա և ավելի համեղ կլինի։

Կարելի է թաթախել ձվի զանգվածի մեջ և թողնել 1-2 րոպե, որպեսզի լավաշը փափկի, այնուհետև դնել թավայի մեջ և տապակել թույլ կրակի վրա կափարիչով ծածկված։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Լավաշով ռուլետ 2 տարբերակով

Խնդրում ենք Գնահատեք