Լավաշով նախաճաշ. Նոր բաղադրատոմս՝ առանց աղի և յուղի
Արագ, համեղ ու պարզ նախաճաշ, օրիգինալ լցոնով՝ պանրով, լոլիկով և ձիթապտուղով:
Լավաշով նախաճաշ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Ձու 1 հատ
_Լավաշ 1 հատ
_Պանիր 150 գր
_Չերրի՝ ըստ ճաշակի
_Ֆետա պանիր 20 գր
_Ձիթապտուղ, ռեհան՝ ըստ ճաշակի
Լավաշով նախաճաշ. Պատրաստման եղանակը
_Ձուն հարել հարիչով՝ մինչև հարթվի: Քերել պանիրը միջին քերիչով:
_Լավաշի մի կտոր թաթախել ջրի մեջ մի երկու վայրկյան և դնել չկպչող տապակի մեջ:
_Ձուն լցնել վրան, պանիրը տարածել ամբողջ մակերեսի վրա:
_Լվանալ և չորացնել չերրին թղթե սրբիչներով և կտրել շերտերով:
_Շրջել լավաշը, յուղել և դնել շերտերը, ռեհանի տերևները, ֆետայի կտորները:
_Տապակի մեջ փաթաթել լավաշը ծրարաձև և շրջել, տապակել մի քանի րոպե:
_Դնել մատուցման ամանի վրա, մատուցել տարբեր սոուսներով:
Սա պարզ, շատ հագեցնող և օրիգինալ ուտեստ է՝ թարմ և դյուրամարս մթերքով:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Լավաշով ռուլետ