Լավաշով նախուտեստ 5 րոպեում. Ուտեստը պատրաստ կլինի շատ արագ մինչ թեյնիկը եռում է դուք ամեն ինչ կհասցնեք

Լավաշով նախուտեստ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հավի լյարդով կարելի է պատրաստել համեղ Լավաշով նախուտեստ:

Լյարդից կարողանում են պատրաստել պահածոներ, կոլոլակներ, պաշտետներ և նրբերշիկներ։ Մսեղիքն օգտագործելու ևս մեկ տարբերակ կա՝ հավի լյարդը դնել լավաշի մեջ ու համեղ ուտեստ պատրաստել։

Մենք կկիսվենք այդպիսի բաղադրատոմսով:

Լավաշով նախուտեստ

Լավաշով նախուտեստ 5 րոպեում. Բաղադրիչները

_ 240 գր լավաշ

_ 3 ձու

_ 100 գր պանիր

_ 350 գր հավի լյարդ

_ 2-3 պճեղ սխտոր

_ 1/2 թեյի գդալ աղ

_ սև պղպեղ

Լավաշով նախուտեստ Լավաշով նախուտեստ

Լավաշով նախուտեստ

Լավաշով նախուտեստ 5 րոպեում. Պատրաստելու եղանակը

_ Լցնել հավի լյարդը բլենդերի մեջ, վրան կոտրել հավի մեկ ձու, ավելացնել կես թեյի գդալ աղ և սև պղպեղ։ Նույն տարայի մեջ ճզմել 2-3 պճեղ սխտոր։

_ Բոլոր բաղադրիչները հարել բլենդերով մինչև հարթ լինի:

_ Վերցնել երեք լավաշ և վրան քսել ստացված խառնուրդը, վրան ցանել քերած պանիր:

_ Այնուհետև լավաշը ոլորել ռուլետի նման: Դանակի օգնությամբ յուրաքանչյուր ռուլետը բաժանել 6 մասի։

_ Առանձին ամանի մեջ կոտրել հավի երկու ձու: Ավելացնել քիչ քանակությամբ աղ և հարել պատառաքաղով։

_ Ձեթով տապակը դնել վառարանի վրա։

_Լավաշով կտորները նախ թաթախել ձվի մեջ, այնուհետև դնել տապակելու։

_ Եփել մինչև ոսկե դարչնագույնը երկու կողմից, մարմանդ կրակի վրա:

_ Մի մոռացեք թավան ծածկել կափարիչով, որպեսզի ամեն ինչ լավ եփվի:

_ Լավաշով նախուտեստի պատրասման մյուս տարբերակը. Բաժանել լավաշը երկար շերտերով, յուրաքանչյուրին քսել հալած պանիր, վրան լցնել փոքր խորանարդիկներով կտրատված թթու վարունգ: Լավաշի շերտը ծալել եռանկյունու նման:

_ Նախուտեստը դնել բուսական յուղով յուղված տապակի վրա: Եռանկյունների վրա ավելացնել մի քիչ թթվասեր։

_ Թխել 7 րոպե 200 աստիճան ջերմաստիճանում։

Լավաշով նախուտեստ Լավաշով նախուտեստ

Ուտեստը պատրաստ է։ Արագ, պարզ և ախորժելի նախուտեստն անպայման փորձեք պատրաստել մեր բաղադրատոմսերով։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Լավաշով նախուտեստ

Խնդրում ենք Գնահատեք