Լյարդը տապակի մեջ. Համեղ հագեցնող ուտելիք

Լյարդը տապակի մեջ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Լյարդը տապակի մեջ այնքան նուրբ է ստացվում, որ դուք անընդհատ կօգտագործեք այս բաղադրատոմսը։

Ցանկացած լյարդ հարմար է ճաշ պատրաստելու համար, ես այսօր տավարի եմ պատրաստում։

Լյարդը տապակի մեջ

Լյարդը տապակի մեջ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Տավարի լյարդ 600 գր

_Խոզի ճարպ 200 գր

_Սոխ 2 հատ

_Աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

_Համեմունքների խառնուրդ՝ ըստ ճաշակի

_Դափնու տերև 2 հատ

_Քաղցր պղպեղ 1 հատ

Լյարդը տապակի մեջ

Լյարդը տապակի մեջ

Լյարդը տապակի մեջ. Պատրաստման եղանակը

_Վերցնել խոզի ճարպ, ցանկալի է՝ մսային շերտով, այդպես ավելի համեղ է ստացվում։

__Եթե ​​սովորական խոզի ճարպ չկա, վերցրեք խոզապուխտ, ապխտած կրծքի միս և այլն։

_Կտրել ճարպը բարակ շերտերով:

_Խորը տապակը մեջ դնել շերտերը։

_Սոխը կտրատել բարակ կիսօղակներով և լցնել ճարպաշերտի վրա։

_Համեմել աղով, պղպեղով, ավելացնել տարբեր համեմունքներ ձեր ճաշակով:

_Լյարդը լվանալ, չորացնել, թաղանթները հեռացնել ու մանր կտրատել։

_Սոխի վրա լյարդի շերտ շարել, աղ ու համեմունքներ ցանել, ավելացնել դափնու տերև։

_Քաղցր պղպեղը կտրատել բարակ շերտերով և լյարդի վրա շարել։

_Տապակը ծածկել կափարիչով և եփել միջին ջերմության վրա 5 րոպե:

_Այնուհետև կրակը նվազեցնել և եփել մոտ 20 — 30 րոպե, այստեղ արդեն հարմարեցրեք ըստ լյարդի պատրաստության աստիճանի։

Լյարդը տապակի մեջ

Լյարդը տապակի մեջ

Արագորեն եփել կամ տապակել երիտասարդ կարտոֆիլը մինչև լյարդը, պատրաստեք թարմ բանջարեղենով աղցան: Ամեն ինչ պարզ է, շատ համեղ և հագեցնող:

Ախորժելի ընթրիքը կամ ճաշը պատրաստ է։

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք