Լյարդով լցոնված դդմիկ. Այս համեղ ու գեղեցիկ նավակները կզարդարեն ձեր սեղանը

Լյարդով լցոնված դդմիկ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Լյարդով լցոնված դդմիկ. Այս համեղ ու գեղեցիկ նավակները կզարդարեն ձեր սեղանը:

Դդմիկի սեզոնը շարունակվում է: Այս անգամ մենք կպատմենք, թե ինչպես կարելի է պատրաստել սննդարար դդմիկի նավակներ լյարդով:

Այս ուտեստն ունի պատրաստման պարզ տեխնոլոգիա: Նախ, պետք է եփել լցոնը: Այնուհետև դդմիկից նավակներ պատրաստեք և լցոնեք դրանք:

Այնուհետև բանջարեղենը դնում ենք ջեռոցում և ստանում հրաշալի ուտեստ: Նույն սկզբունքով կարելի է բանջարեղենը լցոնել ցանկացած միջուկով՝ լինի դա միս, սունկ կամ կաթնաշոռ սխտորով: Դրանք կստացվեն ինչպես հագեցնող, այնպես էլ ոչ շատ բարձր կալորիականությամբ:

Բացի այդ, տնային տնտեսուհիներին առաջարկենք գործը հեշտացնելու լայֆհաք: Որպեսզի դդմիկի նավակներն ավելի արագ պատրաստվեն, նախ դրանք թեթևակի խաշեք ջրի մեջ:

Լյարդով լցոնված դդմիկ

Լյարդով լցոնված դդմիկ. Բաղադրիչներ

  • Տավարի լյարդ 200 գ
  • Արևածաղկի ձեթ 40 մլ
  • Դդմիկ 1 հատ
  • Սոխ 40 գ
  • Գազար 30 գ
  • Աղ ըստ համտեսի
  • Կոշտ պանիր 40 գ

Լյարդով լցոնված դդմիկ

Լյարդով լցոնված դդմիկ. Պատրաստման եղանակը

  1. Սկզբում լվանալ լյարդը, հանել թաղանթը և անոթները: Ապա կտրատել մսամթերքը փոքր կտորներով և թավայի մեջ տապակել արևածաղկի ձեթով:
  2. Լվանալ և մեջտեղից կտրել դդմիկը երկարությամբ: Գդալի օգնությամբ, հեռացնել սերմերը և որոշ մաս պտղամսից: Այնուհետև 5 րոպե եփել բանջարեղենը աղ արած ջրի մեջ:
  3. Սոխը մանրացնել, իսկ գազարները քերել խոշոր քերիչով: Երկու բաղադրիչները տապակել արևածաղկի յուղի մեջ 7-8 րոպե:
  4. Մանր կտրատել լյարդը և խառնել բանջարեղենի հետ: Աղը լցնել ըստ համտեսի: Լցոնել դդմիկի նավակները բանջարեղենով և լյարդով:
  5. Այնուհետև  դդմիկներով տապակը 15-20 րոպե 180 աստիճանով տաքացված ջեռոցում: Այնուհետև հանել տապակը, դդմիկի վրա լցնել քերած պանրով ​​և կրկին դնել վառարան ևս մի քանի րոպեով:

Լյարդով լցոնված դդմիկ

Լյարդով լցոնված դդմիկները պատրաստ են: Ուտեստը կարելի է մատուցել թարմ բանջարեղենով:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք