Լցնովի կարկանդակ աղացած մսով. Դուք կհիանաք այս բուրավետ թխվածքի համով

Լցնովի կարկանդակ աղացած մսով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Լցնովի կարկանդակ աղացած մսով. Դուք կհիանաք այս բուրավետ թխվածքի համով

Հազվադեպ է պատահում, որ իսկապես համեղ ու պարզ բաղադրատոմս եք գտնում, որը հետագայում անփոխարինելի է դառնում:

Իմ հարազատները գիտեն. Եթե ես աղացած միս եմ հանել հալեցնելու համար, ուրեմն երեկոյան սեղանին համեղ հյուրասիրություն կլինի: Իհարկե, ոչինչ չի կարող համեմատվել տնական կարկանդակների հետ: Ես սիրում եմ աղացած մսով կարկանդակն իր բույրի, համի և պատրաստման հեշտության համար:

Տարիների ընթացքում ես վարժվել եմ այս բաղադրատոմսին, և այժմ ինձանից շատ քիչ ժամանակ է պահանջվում լցնովի կարկանդակը պատրաստելու համար: Քանի դեռ լցոնը տապակվում է, ես խմորն եմ հունցում, իսկ հետո ուղղակի շերտերը լցնում: Անպայման փորձեք թխել այս հրաշքը:

Լցնովի կարկանդակ աղացած մսով

Լցնովի կարկանդակ աղացած մսով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Ձու 3 հատ
  • Թթվասեր 200 գ
  • Ցորենի ալյուր 150 գ
  • Փխրեցուցիչ 1,5 թեյի գդալ
  • Խոզի միս աղացած 500 գ
  • Սոխ 1 հատ
  • Մաղադանոս 0,5 փունջ
  • Կանաչ սոխ 0,5 փունջ
  • Սամիթ 0,5 փունջ
  • Կոշտ պանիր 150 գ
  • Աղ` ըստ ճաշակի
  • Քնջութ՝ ըստ ճաշակի
  • Պղպեղի խառնուրդ և խմելի- սունելի՝ ըստ ճաշակի

Լցնովի կարկանդակ աղացած մսով

Լցնովի կարկանդակ աղացած մսով

Լցնովի կարկանդակ աղացած մսով

Լցնովի կարկանդակ աղացած մսով. Պատրաստման եղանակը

  1. Ձվերը հարել այնքան ժամանակ, մինչև փրփրեն, ավելացնել թթվասերը և շարունակել հարել: Ավելացնել փխրեցուցիչ, աղ, մաղած ալյուր և հունցել համասեռ խմոր:
  2. Աղացած միսը տապակել բուսական յուղով նախապես տաքացրած թավայի մեջ: Ավելացնել աղ և համեմունքներ և շոգեխաշել 15 րոպե, երբեմն խառնելով:
  3. Ջեռոցի տապակի ներքևի մասը և կողմերը յուղել և խմորի կեսը հավասարապես տարածել վրան:
  4. Խմորի վրա լցնել միջուկը, մանր կտրատած կանաչ սոխը, մաղադանոսը և սամիթը, քերած պանիրը:
  5. Մնացած խմորը լցնել վերևի շերտով և ցանել քնջութի սերմեր:
  6. Թխել կարկանդակը մոտ 40 րոպե, 180 ° C տաքացրած ջեռոցում:

Լցնովի կարկանդակ աղացած մսով

Թթվասերով խմորը կարկանդակը դարձնում է փափուկ և քնքուշ, իսկ սոխ մսին տալիս է անմոռանալի համ: Բաղադրությունն, իհարկե, լրացվում է հալված պանրով: Ես սովորաբար օգտագործում եմ աղացած տավարի և խոզի մսի խառնուրդ, բայց կարող եք ընտրել ըստ ձեր ճաշակի:

Տեսանյութ

Խնդրում ենք Գնահատեք