Լցոնած լոլիկ պրովանսյան եղանակով

լցոնած լոլիկ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Լցոնած լոլիկ պրովանսյան եղանակով. Չորահացի, պանրի և կանաչիների խառնուրդը հենց այն է ինչ հարկավոր է պրովանսական լցոնած լոլիկի համար: Դրանք կատարյալ են ցանկացած սեղանի համար ՝ որպես խորտիկ կամ որպես կողմնակի ուտեստ:

Դուք կարող եք մատուցել դրանք մսով, ձկան հետ և նույնիսկ նախաճաշի համար պատրաստված ձվի հետ: Ի դեպ, պրովանսի լոլիկը հավասարապես լավ է թե տաք, թե սառը վիճակում: Միանշանակ արժե եփել և փորձել դրանք առնվազն մեկ անգամ:

Այս ուտեստի առավելությունն այն է, որ դրա պատրաստման համար խիստ կանոններ չկան: Ընտրեք ձեզ դուր եկած կանաչիները: Յուրաքանչյուր բաղադրիչի քանակություն նույնպես կարող է ընտրվել ըստ ձեր սեփական ճաշակի:

լցոնած լոլիկ

Լցոնած լոլիկ պրովանսյան եղանակով. Բաղադրիչները

  • Լոլիկ 8 հատ
  • Չորահացի փշրանքներ 1 բաժակ
  • Սխտոր 2 պճեղ
  • Մաղադանոս 2 ճաշի գդալ
  • Ռեհան 2 ճաշի գդալ
  • Ուրց 1 թեյի գդալ
  • Կոշտ պանիր 30 գ
  • Կարմիր պղպեղ ըստ համտեսի
  • Սև պղպեղ ըստ համտեսի
  • աղ ըստ համտեսի

լցոնած լոլիկ

Լցոնած լոլիկ պրովանսյան եղանակով. Պատրաստման եղանակը

  1. Լվացված լոլիկի գագաթները կտրել: Յուրաքանչյուրի կեսը հանելու համար օգտագործեք թեյի գդալ: Համեմել բանջարեղենը աղով և սև պղպեղով և տեղադրել մագաղաթյա թղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա:
  2. Խառնել հացի փշրանքները, աղացած սխտոր, նուրբ կտրատած մաղադանոս, ռեհան, ուրց, քերած պանիր և աղացած կարմիր պղպեղ: Խառնուրդի 2-3 ճաշի գդալ դնել յուրաքանչյուր լոլիկի մեջ, ջեռոցը նախապես տաքացնել 190 աստիճանով: Թխել ուտեստը 25-30 րոպե:
  3. Այս ընթացքում հացի փշրանքները պետք է գեղեցիկ ոսկեգույն լինեն, իսկ լոլիկը պետք է փափկի: Մատուցելուց առաջ թողեք, որ ճաշատեսակը մի փոքր սառչի:

Խոհարարության գործընթացին մոտեցեք երևակայությամբ, այդ դեպքում ամենօրյա պարզ ուտեստը կդառնա իսկապես անսովոր:

լցոնած լոլիկ

Լցոնած լոլիկը պրովանսյան եղանակով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք