Լցոնած լոլիկ պրովանսյան եղանակով. Չորահացի, պանրի և կանաչիների խառնուրդը հենց այն է ինչ հարկավոր է պրովանսական լցոնած լոլիկի համար: Դրանք կատարյալ են ցանկացած սեղանի համար ՝ որպես խորտիկ կամ որպես կողմնակի ուտեստ:
Դուք կարող եք մատուցել դրանք մսով, ձկան հետ և նույնիսկ նախաճաշի համար պատրաստված ձվի հետ: Ի դեպ, պրովանսի լոլիկը հավասարապես լավ է թե տաք, թե սառը վիճակում: Միանշանակ արժե եփել և փորձել դրանք առնվազն մեկ անգամ:
Այս ուտեստի առավելությունն այն է, որ դրա պատրաստման համար խիստ կանոններ չկան: Ընտրեք ձեզ դուր եկած կանաչիները: Յուրաքանչյուր բաղադրիչի քանակություն նույնպես կարող է ընտրվել ըստ ձեր սեփական ճաշակի:
Լցոնած լոլիկ պրովանսյան եղանակով. Բաղադրիչները
- Լոլիկ 8 հատ
- Չորահացի փշրանքներ 1 բաժակ
- Սխտոր 2 պճեղ
- Մաղադանոս 2 ճաշի գդալ
- Ռեհան 2 ճաշի գդալ
- Ուրց 1 թեյի գդալ
- Կոշտ պանիր 30 գ
- Կարմիր պղպեղ ըստ համտեսի
- Սև պղպեղ ըստ համտեսի
- աղ ըստ համտեսի
Լցոնած լոլիկ պրովանսյան եղանակով. Պատրաստման եղանակը
- Լվացված լոլիկի գագաթները կտրել: Յուրաքանչյուրի կեսը հանելու համար օգտագործեք թեյի գդալ: Համեմել բանջարեղենը աղով և սև պղպեղով և տեղադրել մագաղաթյա թղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա:
- Խառնել հացի փշրանքները, աղացած սխտոր, նուրբ կտրատած մաղադանոս, ռեհան, ուրց, քերած պանիր և աղացած կարմիր պղպեղ: Խառնուրդի 2-3 ճաշի գդալ դնել յուրաքանչյուր լոլիկի մեջ, ջեռոցը նախապես տաքացնել 190 աստիճանով: Թխել ուտեստը 25-30 րոպե:
- Այս ընթացքում հացի փշրանքները պետք է գեղեցիկ ոսկեգույն լինեն, իսկ լոլիկը պետք է փափկի: Մատուցելուց առաջ թողեք, որ ճաշատեսակը մի փոքր սառչի:
Խոհարարության գործընթացին մոտեցեք երևակայությամբ, այդ դեպքում ամենօրյա պարզ ուտեստը կդառնա իսկապես անսովոր:
Լցոնած լոլիկը պրովանսյան եղանակով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ: