Լցոնած հավի կրծքամիս թավայի մեջ. Նուրբ, ախորժաբույր խորտիկ, որը հյութեղ է և անչափ համեղ: Հավի կրծքամիսն ինքն իրենով դիետիկ ու համեղ մթերք է, իսկ առաջարկվող լցոնն ավելի քնքուշ է դարձնում: Նման տապակած կրծքամիս մատուցել են ամուսնուս մտերիմ ընկերոջ ծննդյան խնջույքին: Այն ինձ շատ դուր եկավ, և որրոշեցի անպայման բաղադրատոմսը խնդրել տանտիրուհուց, և այժմ ինքս եմ հաճախ պատրաստում:
Բացի այս տարբերակից ես փորձել եմ նաև միսը եփել ջեռոցում, բայց իրականում ավելի հաճախ թավայի տարբերակին եմ հակվում, քանի որ ավելի արագ է ստացվում: Այս բաղադրատոմսը պարզապես գերազանց է, եթե ուզում եք հյուրերին համի հաճույք պատճառել:
Содержание
Լցոնած հավի կրծքամիս թավայի մեջ. Բաղադրիչները
Լցոնը.
- 150 գրամ սերուցքային պանիր
- 120 գրամ սառեցված կամ թարմ սպանախ
- 50 գրամ մոցարելլա
- 50 գրամ պարմեզան
- 2-3 պճեղ սխտոր
- աղը
Հիմք.
- կրծքամիս — 3 կտոր
- աղ
- պղպեղ
- իտալական համեմունքներ
- աղացած պապրիկա:
Լցոնած հավի կրծքամիս թավայի մեջ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
- Սկզբի համար պետք է պատրաստել լցոնումը. Սերուցքային պանիրին ավելացնել քերած մոցարելլա և պարմեզան, ճզմած սխտոր և սպանախը: Աղ անել ըստ ճաշակի և ամեն ինչ լավ, մանրամասն տրորելով խառնել պատառաքաղով:
- Լվանալ և չորացնել հավի մաշկազերծված կրծքամիսը թղթի սրբիչով:
- Երկու կողմերից վրան շաղ տալ իտալական համեմունքներ, պապրիկա և աղ:
- Միսը կտրել մեջտեղի հատվածում և առաջացած բացվածքի մեջ լցնել լցոնը: Մսի եզրերը իրար ամրացրեք ատամի չոփիկով:
- Տաքացրեք բուսական յուղը տապակի մեջ և տապակել ֆիլեները երկու կողմերից, յուրաքանչյուր կողմից 8-10 րոպե: Եթե կրծքամսերը չափազանց մեծ են, ապա դրանք թողեք փակ կափարիչի տակ ևս 5 րոպե:
- Մատուցել բանջարեղենի աղցանով և բրնձով:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Հավի մսով ռուլետ