Լցոնած հաց. Հագեցնող և նրբահամ ուտեստ
Մայրս ուսուցիչ է, ուստի միշտ լուսաբացին էր գնում աշխատանքի: Շատ ափսոս, որ այդ ժամանակ նա չգիտեր այս բաղադրատոմսի մասին: Ջեռոցում թխվող լցոնած բոքոնը հրաշալի տարբերակ է նախաճաշի համար: Եթե սիրում եք հեշտ պատրաստվող, բայց անսովոր ուտեստներ, այս բաղադրատոմսը, անկասկած, ձեզ կուրախացնի:
Բացի վերը նշվածից, այն հարմար է, քանի որ որպես լցոն կարող եք օգտագործել այն, ինչ ցանկանում է ձեր սիրտը: Հավի միսը հեշտությամբ փոխարինվում է սնկով, բանջարեղենով, բրնձով: Այս նախուտեստը կգոհացնի բոլորին՝ մեծ ու փոքր:
Լցոնած հաց. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Բոքոն 2 հատ
- Կաթ 50 մլ
- Հավի բդիկ 2 հատ
- Հավի կրծքամիս 250 գր
- Աղ 1 թեյի գդալ
- Հավի համեմունք 1 թեյի գդալ
- Սխտոր 2 պճեղ
Լցոնած հաց. Պատրաստման եղանակը
- Կտրել բոքոնների եզրերը և հանել միջուկը` թողնելով պատերը մոտ 1 սմ հաստությամբ:
- Մեկ բոքոնի միջուկը թրջել կաթի մեջ: Հավի բդիկների կաշին հանել:
- Միսն առանձնացնել ոսկորներից և կտրել խոշոր խորանարդներով:
- Կտրատել նաև հավի կրծքամիսը: Միսը լցնել հացի միջուկով ու կաթով ամանի մեջ, խառնել:
- Ավելացնել աղ, համեմունք և աղացած սխտոր և լավ խառնել: Լցոնը պատրաստ է:
- Լցոնել բոքոններն այս խճողակով և փակել դրանք հացի կտորի «կափարիչով»:
- Յուրաքանչյուր բոքոն ամուր փաթաթել յուղաթղթի մեջ, ծայրերը կապել թելով:
- Լցոնած հացերը թխել 60 րոպե 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Հոգնե՞լ եք ավանդական բուտերբրոդներից: Անպայման փորձեք այս բաղադրատոմսը, և շարունակեք ուրախացնել ձեր հարազատներին:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Լավաշով ռուլետ լցոնած ձկով