Լցոնած նրբերշիկներ. Արագ և հագեցնող նախաճաշ փոքրիկների համար

Լցոնած նրբերշիկներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Լցոնած նրբերշիկներ. Արագ և հագեցնող նախաճաշ փոքրիկների համար

Ես նրանց համար ջեռոցում պատրաստում եմ խնձորով բադ և հավի ռուլետներ, իսկ նրանք երազում են լցոնված նրբերշիկների մասին: Ինչպե՞ս կարող եմ հրաժարվել դրանցից: Մանավանդ, որ ուտեստը բավականին պարզ է:

Լցոնած երշիկները հավանաբար իմ խոհարարական զինանոցի ամենապարզ հիմնական կերակուրն են: Ամաչում եմ խոստովանել, բայց երեխաների սերն այս նախուտեստի նկատմամբ սկսվեց իմ ծուլությունից: Բայց հիմա ես ցանկացած պահի կարող եմ կերակրել նրանց հագեցնող և համեղ ուտեստով: Կարող եք մատուցել այն կարտոֆիլի պյուրեով՝ որպես կողմնակի ուտեստ:

Լցոնած նրբերշիկներ

Լցոնած նրբերշիկներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Կաթնային նրբերշիկ 7 հատ
  • Պանիր 70 գ
  • Մարինացված վարունգ 1 հատ
  • Կանաչ սոխ 10 գ
  • Թթվասեր 2 ճաշի գդալ
  • Մանանեխ 1 թեյի գդալ

Լցոնած նրբերշիկներ

Լցոնած նրբերշիկներ

Լցոնած նրբերշիկներ. Պատրաստման եղանակը

  1. Հեռացնել նրբերշիկների վրայի փաթեթավորումը:
  2. Յուրաքանչյուրի կենտրոնում կտրվածք անել, բայց չկտրել մինչև վերջ: Փորել երշիկների ներսը թեյի գդալով, նավակներ պատրաստել:
  3. Լցոն պատրաստելու համար մանր կտրատել թթու վարունգը, կտրել կանաչ սոխը և լցնել նույն ամանի մեջ: Քերել պանիրը մանր քերիչով:
  4. Խառնել այս ամենը թթվասերի և մանանեխի հետ: Այս խառնուրդով լցոնել երշիկները:
  5. Լցոնած նրբերշիկները շարել ջեռոցի տապակի վրա, վրան շաղ տալ քերած պանրի մնացորդներով:
  6. Լցոնած երշիկները թխել 20 րոպե 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Լցոնած նրբերշիկներ

Իրականում, լցոնված երշիկները կարելի է եփել նաև միկրոալիքային վառարանում: Դրեք առավելագույն հզորությամբ և եփեք 10-15 րոպե: Անպայման ստուգեք պատրաստ լինելը՝ ուտեստը չփչացնելու համար: Վերևի պանրի շերտը պետք է գեղեցիկ կարմրի, իսկ միջուկը դառնա փափուկ և եթերային:

Լցոնած նրբերշիկը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Արագ նախաճաշ

Խնդրում ենք Գնահատեք