Լցոնած նրբերշիկներ. Արագ և հագեցնող նախաճաշ փոքրիկների համար
Ես նրանց համար ջեռոցում պատրաստում եմ խնձորով բադ և հավի ռուլետներ, իսկ նրանք երազում են լցոնված նրբերշիկների մասին: Ինչպե՞ս կարող եմ հրաժարվել դրանցից: Մանավանդ, որ ուտեստը բավականին պարզ է:
Լցոնած երշիկները հավանաբար իմ խոհարարական զինանոցի ամենապարզ հիմնական կերակուրն են: Ամաչում եմ խոստովանել, բայց երեխաների սերն այս նախուտեստի նկատմամբ սկսվեց իմ ծուլությունից: Բայց հիմա ես ցանկացած պահի կարող եմ կերակրել նրանց հագեցնող և համեղ ուտեստով: Կարող եք մատուցել այն կարտոֆիլի պյուրեով՝ որպես կողմնակի ուտեստ:
Լցոնած նրբերշիկներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Կաթնային նրբերշիկ 7 հատ
- Պանիր 70 գ
- Մարինացված վարունգ 1 հատ
- Կանաչ սոխ 10 գ
- Թթվասեր 2 ճաշի գդալ
- Մանանեխ 1 թեյի գդալ
Լցոնած նրբերշիկներ. Պատրաստման եղանակը
- Հեռացնել նրբերշիկների վրայի փաթեթավորումը:
- Յուրաքանչյուրի կենտրոնում կտրվածք անել, բայց չկտրել մինչև վերջ: Փորել երշիկների ներսը թեյի գդալով, նավակներ պատրաստել:
- Լցոն պատրաստելու համար մանր կտրատել թթու վարունգը, կտրել կանաչ սոխը և լցնել նույն ամանի մեջ: Քերել պանիրը մանր քերիչով:
- Խառնել այս ամենը թթվասերի և մանանեխի հետ: Այս խառնուրդով լցոնել երշիկները:
- Լցոնած նրբերշիկները շարել ջեռոցի տապակի վրա, վրան շաղ տալ քերած պանրի մնացորդներով:
- Լցոնած երշիկները թխել 20 րոպե 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Իրականում, լցոնված երշիկները կարելի է եփել նաև միկրոալիքային վառարանում: Դրեք առավելագույն հզորությամբ և եփեք 10-15 րոպե: Անպայման ստուգեք պատրաստ լինելը՝ ուտեստը չփչացնելու համար: Վերևի պանրի շերտը պետք է գեղեցիկ կարմրի, իսկ միջուկը դառնա փափուկ և եթերային:
Լցոնած նրբերշիկը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Արագ նախաճաշ