Այսօր կպատրաստենք նոր հետաքրքիր ուտեստ Մակարոն լցոնած սմբուկով, աղացած մսով, մակարոն․ Կաննելլոնի։ Բաղադրատոմսը համեղ է, նոր է, յուրահատուկ համադրություն է սմբուկի, մսի և մակարոնեղենի։ Մեր տանը այն երկար չի մնում սեղանին, տապակը շատ արագ դատարկվում է։
Содержание
Լցոնած Սմբուկով Աղացած մսով Մակարոն Բաղադրիչներ
Միջուկ սոուս Կաննելլոնի համար
- Սոխ — 2 գլուխ
- Սմբուկ — 1 հատ
- Լոլիկ — 2 հատ
- Աղացած տավարի փափկամիս — 450 գր․
Մակարոն խողովակաձև Կաննելլոնի
- Մակարոն խոշոր խողովականման — 200 գր․
- Սխտոր — 1 ատամ
- Կանաչիների թարմ փունջ
- Հալվող պանիր — 200 գր․
- Համեմունքներ
Լցոնած Սմբուկով Աղացած մսով Մակարոն պատրաստման եղանակ
- Սկսենք միջուկի պատրաստելու գործընթացը
- Մի փոքր պրոֆեսիոնալ խոհարար զգալու համար կօգտագործեմ այս խոհարարների ամենասիրելի դանակը իմ դանակների շարքից
- Սրանով սկսենք մանր կտրատել երկու գլուխ սոխը
- Լցնենք տապակի մեջ, վրան ավելացնենք բուսայուղ
- Պետք է սոխեռած անենք
- Թույլ կրակին դնենք սոխը և ացնենք լոլիկները նախապատրաստելուն
- Մեկ բաժակ եռացրած ջուր է պետք, հաշված վայրկյանների ընթացքում իմ թեյնիկը մեկ բաժակ ջրի համար նախատեսված իր տուրբո ռեժիմով՝ այդ մեկ բաժակը շատ արագ կեռացնի
- Ի դեպ այս թեյնիկի ցուցիչի շնորհիվ ես իմացա, որ մեր ծորակից հոսող ջրի տաքությունը հիմնականում 11-13 աստիճան է լինում
- Եռացած ջուրը լցնենք լոլիկների վրա, որի մեջ մնալով մոտ 5 րոպեից լոլիկները առանց խնդիր կկեղևահանվեն
- Կտրատենք այս երկու լոլիկն էլ սոխի չափ մանր և ավելացնենք սոխեռածի վրա
- Կարելի էր այս ուտեստի հետե Բեշամել սոուս պատրաստել, շատ համապատասխան է մեր կաննելլոնի հետ, բայց այս անգամ իմ ստեղծագործությունն եմ ներկայացնում
- Եթե ցանկանաք Բեշամել սոուս անպայման կպատրաստենք մեր ալիքում
- Աղ և սև պղպեղ լցնենք, ի դեպ պղպեղի խոշորությունը այսպես կարգավորենք, որպեսզի հնարավորինս խոշորահատիկ աղացվի
- 1 թեյի գդալ կծու աջիկայի փոշի եմ ես սիրում ավելացնել այսպիսի լցոնների վրա
- 1 թեյի գդալ անանուխի փոշի ավելացնենք
- Տեղադրենք սխտորճզմիչի գլխիկը և մեկ ատամ սխտոր ճզմենք, խառնենք և մեր ուտեստի լցոնն արդեն դնենք կողքի
- Մեկ խոշոր սմբուկը կտրատենք մանր խորանարդիկների բուսայուղ ավելացնենք և տապակենք
- Մի փոքր կարմրելուն պես մի կողմ տանենք և տապակի մեջ ավելացնենք աղացած տավարի փափկամիս
- Միասին ևս մի 10 րոպե տապակենք
- Աղ և պղպեղ անենք
- Մի փունջ թարմ կանաչիներ հենց այսպես կանաչեղենի կտրատման համար նախատեսված այս հարմարավետ մկրատով կտրատենք մեր լցոնի վրա
- Խառնենք և դնենք կողքի՝ լցոնը պատրաստ է
- Այժմ մեկ այլ կաթսայի մեջ արդեն եռացած ջուր լցնենք
- Աղ լցնենք ջրի մեջ բավարար չափով
- Այս ջրում մի թեթև խաշելու ենք մեր ուտեստի հիմնական բաժինը՝ խոշոր խողովականման մակարոնը
- Ջուրը եռալուն պես կտեղավորենք մակարոնը ջրի մեջ, մեկ երկու րոպե փափկեց վերջ, հանում ենք ջրից
- Դնենք կողքի մի փոքր սառեն, այդ ընթացքում քերիչով կանցկացնենք հալվող պանիր
- Քերիչ ընտրելուց ուշադիր եղեք, որ հիմքում սիլիկոնե տակդիր ունենա, որպեսզի քերելու ընթացքում չսահի և ձեզ չվնասի
- Արդեն կարող ենք հավաքել մեր ուտեստը
- Ջեռոցի համար նախատեսված մեր գեղեցիկ տապակի մեջ լցնենք մի փոքր սոուսից մեր նախապատրաստած
- Արդեն սառած մակարոնները լցոնենք մսային խճողակով
- Շարենք շերտով տապակի մեջ և վրան լցնենք սոուսի մնացած մասը
- Վրան շաղ տանք մեր հալվող պանիրը
- Պետք է վերջնական եփենք ջեռոցում,կարելի է միացնել վերև-ներքև պարզ ռեժիմը, բայց եթե ինձ նման խրխրթան տարբերակ եք նախընտրում և ձեր ջեռոցն էլ ունի կոնվեյերով հարմար ռեժիմ, ուրեմն դա միացրեք
- 150 աստիճանում պետք է եփվի մոտ 10-15 րոպե
- Եփվեցին, ահա ստացվեցին այսպիսի համեղ հյուրասիրություն
- Հուսով եմ առաջիկայում ընթրիքին դուք էլ կպատրաստեք այս ուտեստը և կգրեք ձեր կարծիքը, դա ինձ համար շատ կարևոր է
- Ինչպես նաև ձեր լայքերն ու ակտիվությունը, թե յութուբյան ալիքում, թե ինստագրամում և թե ֆեյսբուքում, ես ձեզ հետ մեծ սիրով միշտ կիսվում եմ համեղ բաղադրատոմսերով, իսկ ձեզնից միայն մնում է բաժանորդագրվել մեր ալիքին և լայքեր դնել
Դե ինչ բարի ախորժակ։