Լցոնված բագետ մսով և պանրով, երբ ընդհանրապես ժամանակ չունեք ուտելիք պատրաստելու համար:
Համաձայն եմ, կան օրեր, երբ վառարանի մոտ կանգնելու ժամանակ կամ ցանկություն չկա: Բայց չոր բրդուճներով յոլա գնալն էլ մի բան չի: Այս դեպքում մենք առաջարկում ենք խնդրին մոտենալ երևակայությամբ: Արագ պատրաստվող խորտիկի ամենահեշտ ձևը լցոնած բագետ պատրաստելն է:
Լցոնված բագետը շատ պարզ է պատրաստման համար և հատուկ հմտություններ չի պահանջում: Ավելին, դրա պատրաստման գործընթացը կհետաքրքրի նույնիսկ փոքրիկներին: Պատրաստեք և վայելեք միասին:
Լցոնված բագետ մսով և պանրով. Բաղադրությունը
- Բագետ 1 հատ
- Հավի կրծքամիս 200 գ
- Ձու 1 հատ
- Պարմեզան 40 գ
- Մոցարելլա 20 գ
- Ռեհան ըստ համտեսի
- Կոշտ պանիր ըստ համտեսի
- Աղ ըստ համտեսի
Լցոնված բագետ մսով և պանրով. Պատրաստման եղանակը
- Նախ պատրաստել լցոնը: Աղացած մսին խառնել մանրացված աղացած պարմեզան և կտրատած մոցարելա:
- Ձուն կոտրել մեջը, ավելացրեք մանր կտրատած ռեհանի տերևները: Աղը լցնել, համտեսել:
- Լցոնը լցնել հրուշակեղենի կամ սովորական փափուկ տոպրակի մեջ: Կտրել թարմ կամ երեկվա բագետը համաչափ կտորներով: Պոկել միջուկը մատներով:
- Տեղադրեք լցոնած կտորները տապակի վրա: Նախուտեստը եփել 15 րոպե 180 աստիճանի տակ տաքացրած ջեռոցում:
- Այնուհետև ծածկեք բագետի յուրաքանչյուր կտոր կոշտ պանրի մի շերտով: Եփել նույն ջերմաստիճանում ևս 10 րոպե: Ի դեպ, այս ուտեստի համար կարելի է վերցնել նաև տավարի աղացած միս:
- Լցոնված բագետն, իհարկե, լավագույնս մատուցվում է դեռ տաք վիճակում, ուղղակիորեն ջեռոցից:
Բայց, եթե պլանավորում եք այն ուտել ժամանակի ընթացքում, ապա ավելի լավ է օգտագործելուց անմիջապես առաջ պանիրը հալեցնել միկրոալիքային վառարանում: Բայց նախուտեստը համեղ է նաև սառը վիճակում: Հետևաբար, այն կարող եք վերցնել ձեզ հետ ինչպես զբոսանքի, այնպես էլ աշխատանքի համար:
Լցոնված բագետը մսով և պանրով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ: