Խոզապուխով փոքրիկ ռուլետներ. Թեթև ուտեստ նախաճաշի համար
Ի՞նչ կասեք արագ և համեղ նախաճաշի մասին: Առավոտյան յուրաքանչյուր րոպեն կարևոր է, ուստի բոլորս հատկապես գնահատում ենք բաղադրատոմսերը, որոնք պահանջում են նվազագույն բաղադրիչներ և քիչ ժամանակ: Մեր առաջարկած խոզապուխտով փաթաթված խրթխրթան հացի կտորները կատարյալ են բոլոր առումներով:
Այս ուտեստի համար ամենահարմարն է վերցնել կտրտած տոստի բոքոն և կոշտ պանիր, կտրված քառակուսի շերտերով: Դրա շնորհիվ գլանափաթեթները կստացվեն կատարելապես հավասար և կոկիկ: Ռուլետները պետք է փաթաթել բեկոնի երկար կտորներով, բայց այդ նպատակով կարող եք նաև օգտագործել սովորական բարակ կտրատած խոզապուխտ:
Խոզապուխով փոքրիկ ռուլետներ.Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Հաց 200 գ
- Բեկոն 200 գ
- Կոշտ պանիր 100 գ
- Բուլղարական պղպեղ 1 հատ
- Կետչուպ՝ ըստ ճաշակի
- Մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի
Խոզապուխով փոքրիկ ռուլետներ. Պատրաստման եղանակը
- Մաքրել և բարակ նեղ շերտերով կտրատել բուլղարական պղպեղը: Կետչուպը խառնել մայոնեզի հետ:
- Կտրել պանիրը բարակ շերտերով: Տոստի հացի կտորները թեթևակի տապակել չոր տապակի մեջ:
- Դրանից հետո զգուշորեն գրտնակել հացի կտորները, վրան քսել մայոնեզի և կետչուպի խառնուրդը:
- Հացի վրա դնել պանրի կտոր և բուլղարական պղպեղ: Ոլորել գլանիկը և դրա շուրջ փաթաթել 1-2 շերտ բեկոն:
- Ամրացնել գլանիկները ատամի փայտիկներով: Ռուլետները շարել մագաղաթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա:
- Ճաշատեսակը թխել 200 աստիճան ջերմաստիճանում 10-15 րոպե, մինչև բեկոնը կարմրի:
Մատուցել տաք վիճակում: Վստահորեն կարող եք հացը լցոնել բուլղարական պղպեղի փոխարեն վերցնելով մեկ այլ բան, օրինակ` ծովախեցգետնի ձողիկներ: Շատ անսովոր կստացվի:
Խոզապուխով փոքրիկ ռուլետները0 պատրաստ են:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Պիցցայի խմոր