Խոզապուխտով և կարտոֆիլով ռուլետ. Նուրբ և հագեցնող ուտեստ
Հաճախ մենք ցանկանում ենք զարմացնել մեր ընտանիքին ամենօրյա մթերքներով անսովոր ճաշացանկով: Իսկ ինչը կարող է լինել ավելի մատչելի, քան կարտոֆիլը: Մենք առաջարկում ենք պատրաստել լցոնած կարտոֆիլով հիանալի ռուլետ:
Պահպանեք բաղադրատոմսը կամ հիշեք: Դրանում ոչ մի բարդ բան չկա. Բոլորը կարող են պատրաստել այն:
Ժtամանակի մեծ մասը, որը պետք է՝ ծախսվելու է կարտոֆիլային շերտը պատրաստելու վրա: Այն պետք է քերիչով անցկացնել, խառնել ձվի և սոխի հետ: Որպես լցոն կարելի է օգտագործել աղացած միս, սունկ և այն ամենը, ինչ ձեր սիրտն է ցանկանում:
Մենք ընտրեցինք ամենապարզ ճանապարհը, վերցրեցինք խոզապուխտ և պանիր: Կարտոֆիլային նախուտեստի համը գերազանց կլինի:
Խոզապուխտով և կարտոֆիլով ռուլետ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներրը
- Կարտոֆիլ 500 գր
- Սոխ 1 հատ
- Ձու 5 հատ
- Կոշտ պանիր 300 գր
- Խոզապուխտ 300 գ
- Աղ 0.5 թեյի գդալ
- Սև պղպեղ (աղացած) 0,5 թեյի գդալ
Խոզապուխտով և կարտոֆիլով ռուլետ. Պատրաստման եղանակը
- Կարտոֆիլը քերել քերիչով: Ձվերը հարել աղով և պղպեղով:
- Ավելացնել կարտոֆիլի և մանրացված սոխի վրա և լավ խառնել:
- Խառնուրդը լցնել յուղաթղթով տապակի վրա, և հարթեցնել:
- Պատրաստել կարտոֆիլային շերտը 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում՝ 30 րոպե:
- Պատրաստի շերտը հանել ջեռոցից, վրան լցնել պանրի կտորները և խոզապուխտը:
- Յուղաթղթի օգնությամբ զգուշորեն ոլորել և ռուլետի ձև տալ: Թողնել նույն տապակի մեջ:
- Եփել ևս 5 րոպե նույն ջերմաստիճանում:
Շատ պարզ կարտոֆիլային ռուլետը կզարդարի ձեր սեղանը:
Խոզապուխտով և կարտոֆիլով ռուլետը պատրաստ է
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Հավով ռուլետ