Խոզապուխտով և պանրով կարտոֆիլ. Կորդոն Բլյու հայտնի ուտեստի պարզ տարբերակը
Երբևէ փորձե՞լ եք Կորդոն Բլյու: Սա մսային ուտեստ է՝ պանրով և խոզապուխտով լցոնված շնիցել: Այն մեզ մոտ հազվադեպ է մատուցվում, բայց արտերկրում բավական տարածված նրբություն է: Մի անգամ փորձեցի, տիրապետեցի տեխնոլոգիային, և հիմա այն պատրաստում եմ տանը:
Իմ պատրաստած ուտեստը պաշտում է ամբողջ ընտանիքը: Ես սովորաբար կարտոֆիլը հատուկ եմ եփում, բայց երբեմն օգտագործում եմ նախորդ օրվանից մնացած մթերքը: Խնայող տնային տնտեսուհիների համար այս բաղադրատոմսը աստվածային նվեր է: Ուտեստն իհարկե ստացվում է ոչ այնքան մսային, բայց շատ համեղ է:
Խոզապուխտով և պանրով կարտոֆիլ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Կարտոֆիլ 10 հատ
- Խոզապուխտ 100 գ
- Կոշտ պանիր 100 գ
- Աղ ՝ ըստ ճաշակի
- Չորահացի փշրանքներ `ըստ ճաշակի
- Արևածաղկի ձեթ ՝ ըստ ճաշակի
Խոզապուխտով և պանրով կարտոֆիլ. Պատրաստման եղանակը
- Կարտոֆիլը եփել կեղևով կամ գոլորշու վրա: Մաքրել կեղևից, աղ անել և տրորել ջարդիչով, մինչև խյուս դառնա:
- Կտրեք պանիրն ու խոզապուխտը միջին հաստության շերտերով:
- Պատրաստել կարտոֆիլի խյուսից բլիթներ, յուրաքանչյուրի վրա պանրի և խոզապուխտի կտոր դնել:
- Ծածկել «բուտերբրոդը» կարտոֆիլի երկրորդ բլիթով, ամրացնել ծայրերը և թաթախել չորահացի փշուրների մեջ:
- Տապակել բուսական յուղով երկու կողմերից:
Տնական կորդոն բլյուն տապակի մեջ հիանալի գաղափար է արագ խորտիկի համար:
Ցանկության դեպքում խոզապուխտը կարող եք փոխարինել սառնարանում գտնվող ցանկացած երշիկով: Կարող եք կարտոֆիլի մեջ ավելացնել ձեր սիրած համեմունքները:
Խոզապուխտով և պանրով կարտոֆիլը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Տնական կոտլետներով չիզբուրգեր