Խոզի կողիկները գարեջրով. Անչափ համեղ, նուրբ ու հյութեղ կերակուր ընթրիքի համար
Խոզի տապակած կողերը այս բաղադրատոմսը ամերիկյան խորովածի և ժամանակակից չինական խոհանոցի դասական ուտեստների խառնուրդ է: Խոզի միսը այս հատվածը լավ է ինչպես բացօթյա պատրաստման, այնպես էլ ամենօրյա ընտրացանկի համար: Այն չի պահանջում որևէ հատուկ մոտեցում, և այնուամենայնիվ ունի իր նրբությունները: Այսօր ձեզ կպատմենք գարեջրով կողոսկրերի պատրաստման մասին և թե ինչու է այն ավելի լավ, քան շատ մարինադներ:
Խոզի միսը շատ է սիրում գայլուկի համը: Այդ նպատակով նրանք, ովքեր դառնություն շատ չեն սիրում, կարող են գարեջուրը փոխարինել նույնիսկ մուգ կվասով (գերադասելի է տնական): Ըմպելիքում պարունակվող գազն ունի փափկեցնող հատկություն: Խառնելով համեմունքների և սոխի հետ՝ գարեջուրը մսին տալիս է հարուստ բույր:
Խոզի կողիկները գարեջրով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Խոզի կողիկներ 1 կգ
- Թեթև գարեջուր 1 բաժակ
- Մանանեխ 1 ճաշի գդալ
- Սոխ 1 հատ
- Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
- Ձիթապտղի յուղ 1 ճաշի գդալ
Խոզի կողիկները գարեջրով. Պատրաստման եղանակը
- Կտրել կողիկներից թաղանթը և ավելորդ ճարպը: Կտրել դրանք առանձին կտորներով, լցնել խորը ամանի մեջ:
- Կտրել սոխը օղակներով և լցնել կողիկների վրա, ավելացնել համեմունքներ, լավ խառնել ամեն ինչ:
- Լցնել գարեջուրը և միսը ծանրոցի տակ թողնել 1 ժամ:
- Շարել մարինացված կողիկները ջեռոցի տապակի վրա և մեկ ժամ եփել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Բաղադրատոմսը հավասարապես հարմար է ինչպես բաց կրակի վրա պատրաստելու, այնպես էլ ջեռոցի համար: Դրա առավելությունը բաղադրիչների պարզության և մատչելիության մեջ է: Օգտագործեք հյութալի, փխրուն սոխ առավելագույն հյութեղության համար: Հուսով ենք, որ կհավանեք մեր բաղադրատոմսը:
Խոզի կողիկները գարեջրով պատրաստ են:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Խոզի միսը ջեռոցում