Խոզի կողիկները գարեջրով. Անչափ համեղ, նուրբ ու հյութեղ կերակուր ընթրիքի համար 

Խոզի կողիկները գարեջրով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Խոզի կողիկները գարեջրով. Անչափ համեղ, նուրբ ու հյութեղ կերակուր ընթրիքի համար

Խոզի տապակած կողերը այս բաղադրատոմսը ամերիկյան խորովածի և ժամանակակից չինական խոհանոցի դասական ուտեստների խառնուրդ է: Խոզի միսը այս հատվածը լավ է ինչպես բացօթյա պատրաստման, այնպես էլ ամենօրյա ընտրացանկի համար: Այն չի պահանջում որևէ հատուկ մոտեցում, և այնուամենայնիվ ունի իր նրբությունները: Այսօր ձեզ կպատմենք գարեջրով կողոսկրերի պատրաստման մասին և թե ինչու է այն ավելի լավ, քան շատ մարինադներ:

Խոզի միսը շատ է սիրում գայլուկի համը: Այդ նպատակով նրանք, ովքեր դառնություն շատ չեն սիրում, կարող են գարեջուրը փոխարինել նույնիսկ մուգ կվասով (գերադասելի է տնական): Ըմպելիքում պարունակվող գազն ունի փափկեցնող հատկություն: Խառնելով համեմունքների և սոխի հետ՝ գարեջուրը մսին տալիս է հարուստ բույր:

Խոզի կողիկները գարեջրով

Խոզի կողիկները գարեջրով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Խոզի կողիկներ 1 կգ
  • Թեթև գարեջուր 1 բաժակ
  • Մանանեխ 1 ճաշի գդալ
  • Սոխ 1 հատ
  • Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի
  • Ձիթապտղի յուղ 1 ճաշի գդալ

Խոզի կողիկները գարեջրով

Խոզի կողիկները գարեջրով. Պատրաստման եղանակը

  1. Կտրել կողիկներից թաղանթը և ավելորդ ճարպը: Կտրել դրանք առանձին կտորներով, լցնել խորը ամանի մեջ:
  2. Կտրել սոխը օղակներով և լցնել կողիկների վրա, ավելացնել համեմունքներ, լավ խառնել ամեն ինչ:
  3. Լցնել գարեջուրը և միսը ծանրոցի տակ թողնել 1 ժամ:
  4. Շարել մարինացված կողիկները ջեռոցի տապակի վրա և մեկ ժամ եփել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Խոզի կողիկները գարեջրով

Բաղադրատոմսը հավասարապես հարմար է ինչպես բաց կրակի վրա պատրաստելու, այնպես էլ ջեռոցի համար: Դրա առավելությունը բաղադրիչների պարզության և մատչելիության մեջ է: Օգտագործեք հյութալի, փխրուն սոխ առավելագույն հյութեղության համար: Հուսով ենք, որ կհավանեք մեր բաղադրատոմսը:

Խոզի կողիկները գարեջրով պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Խոզի միսը ջեռոցում

Խնդրում ենք Գնահատեք