Խոզի կողիկները հյութի մեջ. Համեղ բաղադրատոմսեր, որից հետո դուք չեք ցանկանա ուտել այլ կերպ պատրաստված միս:
Այսօր ներկայացնելու ենք իրական հմայք: Այս բաղադրատոմսով պատրաստեք խոզի կողոսկրեր, որոնց յուրաքանչյուր մսային ուտեստների սիրահար այլևս երբեք չի մոռանա: Բաղադրատոմսը յուրահատուկ և համեղ է, փորձեք պատրաստել առաջիկա տոնի, կամ ընտանեկան հիշարժան օրվա խնջույքի սեղանի համար:
Խոզի կողիկները հյութի մեջ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Խոզի կողիկներ — 1 կգ
- Աղ — 1 թեյի գդալ
- Պղպեղի հատիկներ — 5 հատ
- Բալի հյութ — 1 լ
- Ապխտած պապրիկա — 1 թեյի գդալ
- Դարչին — 1 թեյի գդալ
- Չորացրած սխտոր — 1/2 թեյի գդալ
- Կծու պղպեղ — 1/2 թեյի գդալ
- Աղ — 1,5 թեյի գդալ
- Պղպեղ — 1/2 թեյի գդալ
- Շաքարավազ — 60 գ
- Խնձորի պյուրե — 100 գ
- Սոյայի սոուս — 60 մլ
- Կիտրոնի հյութ — 50 մլ
- Տոմատի հյութ — 125 մլ
Խոզի կողիկները հյութի մեջ. Քայլ առ քայլ պատրաստում.
- Կտրեք կողոսկրերը այնպիսի չափի կտորներով, որոնք կտեղավորվեն ձեր կաթսայի մեջ:
- Մսի կտորների վրա ավելացնել աղ, պղպեղ և բալի հյութ: Եփել կողոսկրները 40 րոպե:
- Այդ ընթացքում պատրաստել սոուսը: Դա անելու համար խառնել պապրիկան, դարչինը, սխտորը, կծու պղպեղը, աղը, սև պղպեղը, շաքարավազը, խնձորը, սոյայի սոուսը, կիտրոնի հյութը և տոմատի հյութը:
- Եփված կողիկները կտրեք առանձին կտորներով (1-ական կողիկ) և խառնեք սոուսին: Թողեք, որ մարինացվեն առնվազն 30 րոպե:
- Միսը դնել ջեռոցի տապակի վրա և լցնել մնացած սոուսը:
- Թխեք դրանք կոնվեկցիայի ռեժիմով 220 ° C ջերմաստիճանում 15 րոպե:
Խոզի կողիկները հյութի մեջ պատրաստ են, կարող եք մատուցել, ցանկալի է տաք վիճակում:
Բարի ախորժակ: