Խոզի կողիկներ կարտոֆիլով. Կարող եք հեշտությամբ պատրաստել չքնաղահամ կերակուր
Խոզի կողերը շքեղ մթերք են յուրաքանչյուրի ճաշակի համար: Սակայն ամեն տնային տնտեսուհի չի համարձակվում պատրաստել այն: Ի վերջո, ճիշտ եփելը մի ամբողջ գիտություն է: Այսօր մենք որոշեցինք սովորեցնել ձեզ, թե ինչպես պատրաստել ջեռոցում կարտոֆիլով խոզի կողիկներ:
Կարմիր կարտոֆիլը ոսկորով հյութալի մսի լավագույն լրացումն է: Դե, ինչպե՞ս հրաժարվել նման կերակուրից: Ինքներդ կհամոզվեք, որ կարտոֆիլով խոզի կողիկներն այն են, ինչ ձեզ հարկավոր է ընկերական հավաքույթների համար:
Содержание
Խոզի կողիկներ կարտոֆիլով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Խոզի կողիկներ 1 կգ
- Կարտոֆիլ 500-700 գ
- Դիժոնի մանանեխ 2 ճաշի գդալ
- Սոյայի սոուս 2 ճաշի գդալ
- Պրովանսյան համեմունքներ 1 ճաշի գդալ
- Սխտոր՝ ըստ ճաշակի
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
- Սև պղպեղ (աղացած)`ըստ ճաշակի
- Սև պղպեղ (հատիկներ)՝ ըստ ճաշակի
Խոզի կողիկներ կարտոֆիլով. Պատրաստման եղանակը
- Ամբողջական մի կտորով խոզի կողերը լվանալ հոսող ջրի տակ: Կարտոֆիլը մաքրել դանակով կամ մետաղյա խոզանակով: Կտրել բանջարեղենը խոշոր կտորներով:
- Շարել կարտոֆիլի կտորները ջեռոցի տապակի վրա: Համեմել աղով և պղպեղով` ըստ ճաշակի: Ցանել ձեր սիրած համեմունքներով: Տվյալ դեպքում օգտագործվել են պրովանսայան խոտաբույսեր:
- Դիժոնի մանանեխը խառնել մի բաժակի մեջ սոյայի սոուսով: Այս խառնուրդին ավելացնել մի քանի պղպեղի հատիկ, մի քիչ աղ և համեմունքներ` ըստ ճաշակի: Խոզի կողերը սոուսով պատել:
- Դնել խոզի կողիկները կարտոֆիլի շերտի վրա: Խորհուրդ ենք տալիս ջեռոցի տապակը փայլաթիթեղով ծածկել:
- Պատրաստել կերակուրը 30–35 րոպե 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Համաձայնեք, ոսկրի վրա եփված միսը հատուկ համ ունի: Երբեմն թվում է, որ այն նույնիսկ ավելի համեղ է, քան ցանկացած այլ կերպ եփածը:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Խոզի մսով և կարտոֆիլով համեղ ուտեստ