Խոզի միսը սոյայի սոուսով. Նրբահամ ուտեստ
Ես սիրում եմ ասիական ոճի պարզ ուտեստներ, որոնք կարող են բազմազանեցնել իմ սննդացանկը: Իմ սիրելիներից մեկը խոզի փորի միսն է սոյայի սոուսով և գինու մեջ: Պատրաստելը շատ հեշտ է, իսկ համն ու կառուցվածքն անմոռանալի են:
Եթե դուք խոզի մսի սիրահար չեք, ապա բացի խոզից, այս կերպ կարող եք հավ պատրաստել: Այս բաղադրատոմսի համար մուգ թռչնամիսը լավագույնն է:
Содержание
Խոզի կրծքամիսը սոյայի սոուսով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Խոզի միս 800 գ
- Սոխ 1 հատ
- Չոր սպիտակ գինի 150 մլ
- Սոյայի սոուս 60 մլ
- Սխտոր 3 պճեղ
- Շաքար 1 ճաշի գդալ
- Խնձորի քացախ 1 ճաշի գդալ
- Դարչին 1 հատ
- Կոճապղպեղի փոշի 0.5 թեյի գդալ
- Քնջութի յուղ 0.5 թեյի գդալ
- Աղացած պղպեղ 0.25 թեյի գդալ
Խոզի միսը սոյայի սոուսով. Պատրաստման եղանակը
- Կրծքամիսը կտրել 1 սմ կտորների: Սոխը և սխտորը մանր կտրատել:
- Խառնել սպիտակ գինին սոյայի սոուսով, կարագով, շաքարով, քացախով, կոճապղպեղով և պղպեղով:
- Խոր թավայում երկու կողմերից տապակել կրծքամիսը: Միսը տեղափոխել ամանի մեջ:
- Իջեցնել կրակը և 3 րոպե տապակել թավայի մեջ սոխը և սխտորը, երբեմն խառնելով:
- Կաթսայի մեջ ավելացնել կրծքամիսը, դարչինն ու ստացված սոուսը: Խառնուրդը եռացնել և եփել միսը՝ կափարիչով ծածկված, թույլ կրակի վրա, մինչև կրծքամիսը նուրբ լինի:
Քանի որ ուտեստը ասիական ոճով է, լավագույնն այն է, որ պատրաստի միսը մատուցվի բրնձով և բանջարեղենային աղցանով: Բայց սոյայի սոուսով միսը լավ է համակցվում կարտոֆիլով կողմնակի ուտեստի հետ:
Խոզի միսը սոյայի սոուսով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Խոզի միսը ջեռոցում