Խոզի միս. Սերուցքային սոուսով նրբահամ ուտեստ

Խոզի միս ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Խոզի միս. Սերուցքային սոուսով նրբահամ ուտեստ

Արդյո՞ք սովորել եք նրան, որ մսամթերքի պատրաստումը սովորաբար երկար է տևում: Սերուցքային սոուսով խոզի միսը կկոտրի այդ կարծրատիպը: Ինձանից պահանջվում է մոտ 10 րոպե, նման համեղ կերակուր պատրաստելու համար, և սոուսը պետք չէ առանձին պատրաստել, այն ստացվում է անմիջապես մսի պատրաստման ընթացքում:

Ես սովորաբար միսը մատուցում եմ սերուցքային սոուսով մակարոնեղենի հետ: Բայց հեշտությամբ կարող եք գտնել մեկ այլ նախընտրելի կողմնակի ուտեստ: Հավատացեք, այս ուտեստը լավ համադրվում է ձավարեղենի և բանջարեղենային ուտեստների հետ:

Ճաշի կամ ընթրիքի հիանալի գաղափար:

Խոզի միս

Խոզի միս. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Սերուցք 200 մլ
  • Խոզի փափկամիս 700 գ
  • Կարագ 50 գ
  • Սոխ 1 հատ
  • Ցորենի ալյուր 1,5 ճաշի գդալ
  • Տոմատի մածուկ 1ճաշի գդալ
  • Աղ` ըստ ճաշակի
  • Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի

Խոզի միս

Խոզի միս

Խոզի միս. Պատրաստման եղանակը

  1. Միսը մանր կտորներով կտրել: Թավայի մեջ տաքացնել կարագը և տապակել միսը մինչև ոսկե դարչնագույնը:
  2. Կտրել սոխը կես օղակներով և ավելացնել տապակի մեջ: Համեմել աղով, պղպեղով և խառնել:
  3. Ավելացնել ալյուր, տոմատի մածուկ, սերուցք և անհրաժեշտության դեպքում՝ մի փոքր ջուր:
  4. Խառնել և շոգեծաշել այնքան ժամանակ, մինչև միսը լավ փափկի:

Խոզի միս

Այս բաղադրատոմսը ձեզ համար շատ օգտակար կլինի, երբ ցանկանում եք արագ պատրաստել համեղ ու հագեցնող որևէ ուտելիք: Ցանկության դեպքում կարող եք սունկ ավելացնել կամ փորձարել տարբեր համեմունքներ:

Խոզի միսը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Օջախուրի. Խոզի մսով

Խնդրում ենք Գնահատեք