Խոզի միս սոյայի սոուսով. Նրբահամ և հյութեղ ուտեստ` տոնական տրամադրությամբ

խոզի միս ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Խոզի միս սոյայի սոուսով. Նրբահամ և հյութեղ ուտեստ` տոնական տրամադրությամբ:
Գնահատեք այս պարզ և հյութալի ուտեստի հիանալի համը:

Համաձայն այս բաղադրատոմսի եփած խոզի միսը կդառնա հյութալի և աներևակայելի անուշաբույր` շնորհիվ հետաքրքիր մարինադի, որի մեջ, բացի սոյայի սոուսից, բուսական յուղից և համեմունքներից, ավելացվել են կարմիր սոխի կտորներ:

խոզի միս

Խոզի միս սոյայի սոուսով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Խոզի միս 600 գր
  • Քնջութ 1 ճաշի գդալ

Մարինադ

  • Սոյայի սոուս 50 մլ
  • Սոխ 1 հատ
  • Բուսական յուղ 2 ճաշի գդալ
  • Շաքար 1 ճաշի գդալ
  • Սխտոր 2 պճեղ
  • Չոր համեմունքներ 1 թեյի գդալ
  • Աղացած սև պղպեղ` ըստ ճաշակի

խոզի միս

Խոզի միս սոյայի սոուսով. Պատրաստման եղանակը

  1. Պատրաստեք անհրաժեշտ բաղադրիչները: Այս ուտեստի համար դուք կարող եք օգտագործել ցանկացած միս թե անյուղ, թե յուղոտ: Քնջութը կարող է օգտագործվել սև, սպիտակ կամ դրանց խառնուրդը կամ ամբողջովին բացառել այն: Քնջութը այնքան էլ չի ավելացնում համը ուտեստին, ավելի շատ գեղեցիկ տեսքի համար է:
  2. Լվացեք և չորացրեքմիսը թղթե սրբիչներով:
  3. Մաքրել սոխը և մանր կտրատել. Կարմիր սոխի փոխարեն կարող եք նաև սովորական սոխ օգտագործել, այնուամենայնիվ, կարմիր սոխով մարինադը կստացվի մի փոքր ավելի մեղմ` համտեսելու համար:
  4. Մի ամանի մեջ միացնել սոյայի սոուսը, բուսական յուղը, խոզի մսի համեմունքները, շաքարավազը և սև պղպեղը: Խառնել ամեն ինչ մանրակրկիտորեն: Ավելացնել ճզմած սխտոր և մանրացված սոխը:
  5. Միսը դնել սոուսով ամանի մեջ և թողնել մարինացվի սառնարանում 6-8 ժամ: Եթե ​​ամբողջ գիշեր թողնել հնարավոր չէ, ապա սենյակային ջերմաստիճանում 1-1,5 ժամը բավական է:
  6. Միսը տեղափոխել ջեռոցի տապակի մեջ և վրան լցնել մարինադը: Սոխի մի մասը կարելի է տարածել խոզի մսի կտորի վերևում:
  7. Կաղապարը ծածկել փայլաթիթեղով: Խոզի միսը տեղադրել նախապես տաքացրած ջեռոցում 40 րոպե: Թխման ժամանակը կախված է ձեր ջեռոցի հատկություններից: Կարևոր է հետևել, որ միսը չչորանա:
  8. Այնուհետև հանել փայլաթիթեղը և շարունակել եփել միսը մոտ 20 րոպե մինչև ոսկե դարչնագույնը, պարբերաբար այն ցողելով մարինադի և մսի առաջացած հյութով:
  9. Պատրաստ լինելուց 5 րոպե առաջ մսին ցանել քնջութի սերմեր և վերադարձնել ջեռոց:
  10. Պատրաստի միսը հանել ձևամանից, տեղափոխել մատուցման ափսեի վրա և կտրատել: Կարող եք մնացած սոուսը սոխի կտորներով տրորել մաղով, լցնել սոուսի ամանի մեջ և մատուցել մսի հետ:

խոզի միս

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Խոզի միս

Խնդրում ենք Գնահատեք